01:34:37 26.06.2024
Stiri

Cum a vrut un șofer să ASCUNDĂ un accident: L-a rugat pe bătrânul pe care l-a nenorocit să le spună medicilor că a căzut din copac

Social 12.08.2015 15:48 Vizualizări2573 Autor: Galina Munteanu


Cum a vrut un șofer să ASCUNDĂ un accident: L-a rugat pe bătrânul pe care l-a nenorocit să le spună medicilor că a căzut din copac igp.gov.md

A tamponat un bărbat de 65 de ani, l-a dus la spital și i-a zis să le spună medicilor că a căzut din copac. Este isprava unui tânăr de 21 de ani din satul Hârjauca, raionul Calarași. Accidentul a avut loc ieri. Astăzi, șoferul a ajuns pe mâna polițiștilor.

În jurul orei 08.00, inspectorii de patrulare din raion, în timpul asigurării securității circulației rutiere, au observat, în stația PECO de la ieșirea din orașul Călărași, o mașină de model „Peugeot”, cu semne vizibile de implicare în accident rutier, care venise să se alimenteze.

Imediat, polițiștii s-au apropiat de șoferul mașinii și l-au întrebat ce s-a întâmplat.

Vădit emoționat, șoferul a declarat că peste mașina sa a căzut un copac și urmează să o repare în scurt timp la Chișinău.

Declarațiile șoferului le-au părut suspecte, luând în calcul faptul că, ieri, 11 august, a fost comis un accident rutier, iar șoferul a fugit de la fața locului. Oamenii legii l-au îndemnat pe tânăr să-i urmeze la Inspectoratul de poliție Călărași.

Ajunși aici, tânărul a recunoscut că, ieri, în satul Hârjauca, a lovit un bărbat, originar din satul Răciula al aceluiași raion. După impact, a dus victima la spitalul din Călărași, după care la Chișinău, și i-a zis să spună că a căzut dintr-o căruță.

Pe moment, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele cazului. Dacă se va dovedi că tânărul a părăsit locul accidentului, acesta riscă trei ani de închisoare, cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la doi ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md