03:40:09 03.03.2024
Stiri

Gest nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei

Monden 22.01.2019 20:01 Vizualizări2513 Autor: Ziarul National
Gest nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei Sursa: tabu.ro


Regina Marii Britanii a făcut un gest care a stârnit critici negative din partea supușilor ei. La numai o zi după accidentul provocat de soțul ei, Prințul Philip, suverana de 92 de ani a fost surprinsă la volan fără centură. Chiar dacă se afla pe domeniul de la Sandringham, regina conducea pe un drum public. Culmea, la nici 2 km de locul accidentului.

Aceasta se afla singură în mașina marca Range Rover și nu purta centura. Suverana a învățat să șofeze în 1945, chiar înainte de a fi încoronată regină. Regina Elisabeta a II-a nu are nevoie de un permis de conducere pentru a șofa și nu este obligată să respecte anumite limite de viteză. Nici măcar nu poate fi obligată să poarte o centură de siguranță, pentru că „nu poate fi trasă la răspundere pe cale civilă și penală”.

Și prințul Philip a fost văzut, sâmbătă, din nou la volan, fără să poarte centura. Despre gestul său necugetat ar fi aflat și poliția care a reacționat. „Suntem conștienți de situație. Poliția i-a oferit un sfat șoferului, acesta fiind un răspuns standard în asemenea situații”.

Prințul Philip s-a răsturnat joia trecută (17 ianuarie) cu mașina, în urma unei ciocniri cu un automobil Kia, în timp ce ieșea de pe un drum secundar pe unul principal. În urma accidentului au fost rănite două femei. În automobilul Kia se mai afla și un bebeluș, care a scăpat, din fericire, nevătămat. Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, a fost dus de urgență la spital, la fel și celelalte victime. Din fericire, soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a aflat într-o mașină despre care se crede că ar fi fost blindată, de aceea acesta a putut ieși pe picioarele lui din ea. Poliția din Norfolk a deschis o anchetă și i-ar putea cere prințului să încuie permisul de conducere într-un sertar pentru totdeauna.

Sursa: tabu.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md