15:09:28 07.07.2020
 
Stiri

Consilier municipal: Lupul PAZNIC la oi sau cum primarul Ceban „dă Piața Centrală pe mâna oligarhilor care au privatizat deja jumătate din teritoriul acesteia”

Actualitate 04.06.2020 10:19 Vizualizări1882 Autor: Ziarul National
Consilier municipal: Lupul PAZNIC la oi sau cum primarul Ceban „dă Piața Centrală pe mâna oligarhilor care au privatizat deja jumătate din teritoriul acesteia”


Fostul consilier al deputatului socialist Corneliu Furculiță a ajuns director la Piața Centrală, iar în calitate de vicedirector al acestui obiectiv a fost numită recent o persoană care a privatizat o bună parte din teritoriului Pieței.

Consiliera municipală din partea Partidului Liberal, Veronica Herța, reclamă faptul că Partidul Socialiștilor a pus „lupul paznic la oi” și întreabă ale cui interese o să le apere noua conducere - ale municipalității sau ale afacerilor personale? De asemenea, Herța solicită încetarea raporturilor de serviciu cu noua conducere a Pieței Centrale, pentru a preveni acaparea totală a acestui bun municipal.„Public, Ion Ceban a anunțat că cca 40% din suprafața ÎM Piața Centrală este privatizată, trecem peste faptul că a lansat insinuări fără a spune că aceste privatizări au fost făcute acum 20 de ani. (...) Am trecut cumva cu toții peste faptul că în calitate de director interimar a fost numit fostul consilier a deputatului Corneliu Furculița, da, exact acel Corneliu care este menționat în renumitul videoul cu kuliokul... Dar după ce Corneliu Furculița și-a pus omul lui în funcția de director la Piața Centrală, funcția de vicedirector a revenit celui care a privatizat o bună parte din piață, chiar până și poarta centrală a pieței de pe strada Armenească a ciordit-o. Astfel în funcția de vice a fost numită, de către PSRM, persoana care până mai ieri a fost administratorul companiilor „Alex Neosim” SRL și „Lax Natan” SRL, acestea fiind companiile care dețin în proprietate mai multe imobile pe teritoriul Pieței Centrale, inclusiv spațiile amplasate la intrarea în piață din str. Armeană. Cum credeți, interesele pieței le va promova aceasta persoană sau ale afacerii pe care o administrează de ani buni. Oricât de bun manager ar fi, dar nu pui lupul paznic la oi...”, se revoltă Herța.

Consiliera municipală acuză „conflict de interese” în acest caz.

„Toate funcțiile în Primărie sunt ocupate de interimari ori de oameni puși prin concurs unde au participat câte un singur candidat. Iar la Piața Centrală nici concurs, nici nimic, fiindcă așa a decis Corneliu. Din acest motiv, am depus astăzi un demers oficial cu solicitarea de încetare a raporturilor de serviciu cu directorul interimar și cu vicedirectorul Pieței Centrale. Noi nu vom permite ca și restul pieței, sub paravanul modernizării, să fie preluată”, a anunțat Veronica Herța.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Claudia Klein 04.06.2020 13:29

Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor. Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să aveți un împrumut în contul dvs. în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea. Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut. Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capital de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive. Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți. Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă. Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți în bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

05.07.2020 13:59 Ziarul National GOLGOTA BASARABIEI ROMÂNEŞTI // 5-6 i...

03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md