23:10:33 17.06.2024
Stiri

Comisie de autentificare a capului de pe umerii lui Dodon

Actualitate 24.09.2023 10:02 Vizualizări1527 Autor: Ziarul National
Comisie de autentificare a capului de pe umerii lui Dodon


Trustia, elegii politikoase

Nu v-ați întrebat, stimați patrioți, de ce a plecat Dodon în România proamericană, natoistă, proucraineană, rusofobă? Credeți că a mers cu fiul său mai mic la tratament? Serios? Și de ce s-a dus el și nu Lady Galea?

Dacă eram Dodon, nu mergeam din principiu în România fascistă, lgbtistă, nici singur, nici cu odraslele mele. În asemenea cazuri, un socialist sau un comunist adevărat pleacă la tratament în Rusia, ori nu pleacă nicăieri, suportă stoic, patriotic, pravoslavnic, orice boală. A merge în România europeană, unionistă înseamnă a recunoaște că-i bună de ceva! E o greșeală mare, în cel mai bun caz! Trebuie să fim vigilenți! De la români și americani te poți aștepta la orice!

Putem fi siguri că Dodon care a traversat Prutul și Dodon care se va întoarce acasă va fi unul și același om? Cu ajutorul americanilor, SRI l-ar putea înlocui pe veritabilul Dodon cu unul fals, artificial. Va fi asemănător, așa încât nimeni, nici măcar Lady Galina, nu va putea observa substituirea, dar ar putea fi altul, fake, adept, tainic sau deschis, al integrării europene și chiar al aderării la NATO, adică unionist sau, și mai și, tolerant față de homosexuali și lesbiene.

De aceea, pentru a preîntâmpina o asemenea diversiune, cer să se creeze urgent o comisie parlamentară care să stabilească autenticitatea capului (corpul nu contează, la urma urmei) de pe umerii lui Dodon la revenirea corpului său în patrie, așa încât să nu ni se bage unul de plastic ori o sosie. Această comisie poate fi una permanentă, valabilă și în alte cazuri de plecări în România ale socialiștilor și comuniștilor.

Acum stau și mă gândesc de ce nu protestează feministele și feminiștii noștri pentru discriminarea deputatei Irina Lozovan, care va sta 30 de zile în arest la domiciliu, în timp ce colegul ei de partid, deputatul Alexandr Nesterovshi, va sta 30 de zile în Penitenciarul nr. 13. De ce Lozovan, plătită și dirijată de Șor, trebuie să suporte arestul în condiții casnice de maxim confort, iar Nesterovschi, plătit și dirijat de același Șor – în condițiile cele mai stresante și umilitoare ale sistemului nostru penitenciar postsovietic? Fiindcă Lozovan e de genul feminin?! Fiindcă societatea noastră e dominată de bărbați misogini care cred că femeile sunt făpturi mai slabe, mai vulnerabile decât bărbații și că trebuie protejate? Rușine! Voi sunteți urmașii Romei?

Al vostru conchistador, praidist, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md