12:52:05 21.06.2024
Stiri

Cea mai tare EVADARE // Un bebeluș reușește să iasă din pat pentru a ajunge la sora lui

Știri 25.10.2018 16:00 Vizualizări1696 Autor: Ziarul National


Cea mai tare EVADARE // Un bebeluș reușește să iasă din pat pentru a ajunge la sora lui sursa: google.ro

Meseria de părinte este cea mai grea din lume. Atunci când ești părinte, nu ești niciodată în concediu, ai nevoie de multă răbdare, de multă dragoste și bunătate. Poate sunt zile în care nu te simți cel mai bun tată sau cea mai bună mamă și simți că dai greș pentru că nu ai nicio idee de ce copilul tău plânge atât de mult într-o zi anume.

Poate că nu înțelegi de ce nu vrea să mănânce ca în alte zile sau de ce este atât de prost dispus. Atunci când copilul tău are o zi proastă și tu vei avea o zi proastă, poate vor fi momente când vei avea nevoie de o zi doar pentru tine și realizezi că nu există nici măcar o oră din zi pentru așa ceva.

Aceste sentimente sunt de înțeles și nu presupun nici pe departe că nu ești un părinte bun sau că nu îți iubești fiica sau fiul. Cheia unui părinte fericit este să primească totul așa cum vine și să învețe din experiență. Chiar și în zilele rele, îmbrățișează ideea că vei trece peste episodul în care copilul tău plânge fără oprire.

Gândește-te că va veni un moment în care nu va mai plânge din orice și nu va mai refuza mâncarea. Poate că poți încerca să te relaxezi în timp ce bebelușul tău doarme și că aceste momente cu el, fie că este nou născut, sau mai mare nu se vor întoarce niciodată – acesta crește imediat!

În ceea ce privește momentele plăcute din viața părinților, aceste imagini sunt extrem de amuzante. Personajul principal este un băiețel care se distrează de minune, iar mama reușește să filmeze fiecare moment! Acest gen de momente sunt cele care reamintesc oamenilor cât este de frumos să fii părinte.

Mama și-a lăsat fiica și fiul în cameră pentru a se juca pentru câteva minute în timp ce făcea puțină ordine în jurul casei. La un moment dat, aceasta a auzit zgomote care veneau din acea cameră și a mers imediat să verifice ce se întâmplă.

Atunci când ajunge în cameră, ceea ce vede este ca o scenă din filmul „Misiune Imposibilă”! Mama ia repede telefonul mobil și începe să înregistreze. Pe măsură ce intră mai bine în cameră, aceasta îl vede pe băiatul ei într-o poziție extrem de ciudată pe care o adoptase pentru a încerca să evadeze din pătuț.

Scopul misiunii lui era să ajungă la sora lui care stătea în alt pătuț. Mișcările de evadare sunt extrem de amuzante, iar stilul de a se da jos din pat este comedie pură. Acesta reușește ceea ce își propune în timp ce ține și păturica preferată în mână.

Mai mult, bebelușul reușește și să se urce în pătuțul surorii lui. Nevoia celor doi de a sta unul lângă celălalt este absolut adorabilă și, cel mai probabil, inima mamei celor doi s-a topit, chiar dacă probabil că nu i-a convenit faptul că băiatul ei poate să umble liber prin cameră de câte ori dorește.

VIDEO

Sursa: sevedetot.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md