12:49:43 21.03.2018
Stiri

Ce ți se ÎNTÂMPLĂ dacă nu te mai plângi de nimic timp de două săptămâni

Actualitate 14.02.2018 19:20 Vizualizări3191 Autor: Ziarul National
Ce ți se ÎNTÂMPLĂ dacă nu te mai plângi de nimic timp de două săptămâni sursa: eva.ro

Este ușor să deprinzi obiceiuri proaste, mai ales dacă nu îți dai seama că au devenit obiceiuri. Iar atunci când te plângi, nu îți dai seama că incorporezi negativitatea în rutina ta zilnică.

Dacă ai această gândire negativă, s-ar putea să vocalizezi acest lucru mai mult decât îți dai seama. Însă știi ce ți se întâmplă dacă nu te mai plângi pentru o perioadă de timp?

Care este motivul pentru care nu ar trebui să te mai plângi de nimic pentru două săptămâni?

În momentul în care nu te mai plângi de nimic timp de două săptămâni, începi să zâmbești mai mult. Te simți mai bine și mai fericită, de parcă o greutate ți-ar fi fost ridicată de pe umeri. De fapt, purtai greutatea negativității. Iar atunci când ești ușurată de această gândire, ajungi să îți ții capul sus din nou.

Ai mai mult timp și ești mai productivă. Simți o nouă energie pe care vrei să o folosești pentru a rezolva unele sarcini pe care le tot amâni. Când te simți mai pozitivă, ai rezultate mai pozitive și mai multă organizare în viața ta, ameliorând astfel stresorii externi.

Rezultatele se îmbină. O schimbare pozitivă declanșează o alta și așa mai departe, așa că s-ar putea să simți că adaugi nenumărată fericire vieții tale.

Ai putea crede că practicarea acestei noi abilități îți va lua mult timp, dar vei vedea că este exact contrariul.

Vei avea mai mult timp în programul tău și mai mult spațiu în minte pentru activitățile pe care vrei să le faci. Și știi de ce ți se pare că ai mai mult timp? Pentru că nu îl mai irosești cu energia negativă. Devii o persoană mai fericită și mai sănătoasă. Trucul este să îți amintești de toate motivele pentru care ești recunoscătoare, iar restul se va alinia în mod natural.

Nu îți face griji! Toată lumea dobândește obiceiuri proaste, însă atunci când ești conștientă de defectele tale, este responsabilitatea ta să încerci să le rectifici sau să le înlocuiești cu ceva mai bun.

Poți începe prin a-ți schimba perspectiva. Gândește-te pentru ce ești recunoscătoare în loc de a te plânge! Apoi, este important să te concentrezi pe lucrurile pozitive. Când îți concentrezi atenția pe lucrurile care îți oferă bucurie, vei crea mai multe subiecte pozitive în viața ta. Nu în ultimul rând, trebuie să înțelegi că energia pe care o investești este posibil să o primești înapoi.

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.03.2018 09:15 Ziarul National „Cu mintea nu poți înțelege Rusia”

16.03.2018 14:40 Ziarul National Aurelia Peru-Bălan // CÂTEVA NOTIȚE d...

16.03.2018 09:16 Nicolae Negru Răzvan Ivanovici (?) Vonko

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md