04:02:12 08.12.2023
Stiri

Bodyguarzii premierului Filip au provocat SCANDAL la bordul avionului Chişinău-München? Comandantul aeronavei ar fi dat JOS toţi pasagerii

Politică 14.03.2016 07:17 Vizualizări6527 Autor: Ziarul National
Bodyguarzii premierului Filip au provocat SCANDAL la bordul avionului Chişinău-München? Comandantul aeronavei ar fi dat JOS toţi pasagerii
Poză simbol


Ofiţerii de pază ai premierului Pavel Filip ar fi provocat un scandal la bordul avionului Chişinău-München, după ce au încercat să mute fără voie bagajele pasagerilor prezenţi în avion.

Incidentul a fost aplanat de căpitanul aeronavei companiei germane „Lufthansa”, care a dat jos toţi pasagerii, inclusiv membrii delegaţiei guvernamentale care se deplasau la Bruxelles, acolo unde urmează să participe pe 14 martie la cea de-a doua Reuniune a Consiliului de Asociere R. Moldova - Uniunea Europeană.

Potrivit agenţiei Omega, care face trimitere la surse din cadrul Aeroportului Internaţional Chişinău, aeronava companiei germane a fost parcată în preajma ieşirii destinate delegaţiilor oficiale. La bord urmau să urce premierul Pavel Filip şi delegaţia formată din miniştrii de Interne, Externe şi cel al Economiei.

Ultimii au urcat cei din delegaţia oficială, care erau însoţiţi de agenţii de pază ai premierului. Bodyguarzii ar fi încercat să mute fără voie bagajele unor pasageri, lucru care a provocat nemulţumiri printre oameni, informează sursa citată. Însoţitoarele de bord au încercat să calmeze spiritele, dar fără succes. Astfel, acestea s-au adresat căpitanului aeronavei.

În cele din urmă, căpitanul a decis ca toţi pasagerii să părăsească aeronava, inclusiv membrii delegaţiei care mergea la Reuniune a Consiliului de Asociere R. Moldova - Uniunea Europeană. Toţi pasagerii au fost nevoiţi, repetat, să treacă controlul. Mai mult, toţi au fost obligaţi să prezinte însoţitoarelor de bord talonul de îmbarcare şi paşaportul. Cei de la Omega spun că şi premierul Filip a fost nevoit să se conformeze. Mai mult, acesta a avut dificultăţi să-şi găsească talonul de îmbarcare.

Deocamdată, acest presupus incident nu a fost confirmat de surse oficiale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md