11:09:39 27.02.2021
 
Stiri

ATENȚIE! Telefoane de proastă calitate pe piața din R. Moldova: Ghinionul unui chișinăuean care a plătit peste 8 000 de lei pentru un telefon mobil nou

Actualitate 20.01.2021 13:13 Vizualizări1038 Autor: Ziarul National
ATENȚIE! Telefoane de proastă calitate pe piața din R. Moldova: Ghinionul unui chișinăuean care a plătit peste 8 000 de lei pentru un telefon mobil nou
Poză simbol


A plătit un pumn de bani pentru un telefon mobil nou, dar peste câteva zile nu l-a mai putut folosi. Mai mult, agentul economic de la care a procurat bunul nu a vrut nici să i-l repare, nici să-i întoarcă banii.

Un bărbat din Chișinău s-a adresat recent Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP), spunând că a procurat un telefon mobil pentru care a achitat suma de 8 195 de lei.

Peste câteva zile, proprietarul a vrut să facă o actualizare a softului, însă telefonul a început să se reseteze încontinuu.

Bărbatul a mers la magazin și a scris o reclamație, acolo i s-a luat telefonul la reparație pentru schimbarea softului, însă după 14 zile acesta așa și nu și-a mai văzut telefonul.

Drept urmare, consumatorul a apelat la APCSP care a inițiat o expertiză independentă ce a demonstrat că defectele reclamate s-au adeverit. Abia atunci agentul economic a fost de acord să-i întoarcă reclamantului toată suma pe care o achitase pe un telefon defect.

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței atenționează cumpărătorii vizavi de asemenea achiziții, întrucât o mare parte din reclamațiile săptămânale care parvin la instituție se referă anume la calitatea proastă a telefoanelor mobile procurate.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

22.02.2021 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Moscova îi spune Chi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md