05:57:58 18.07.2024
Stiri

Atacul terorist din Westminster // Ultimele imagini cu românca ucisă în atac, prezentate în sala de judecată

Știri 13.09.2018 08:30 Vizualizări2066 Autor: Ziarul National
Atacul terorist din Westminster // Ultimele imagini cu românca ucisă în atac, prezentate în sala de judecată Sursa: digi24.ro


Audierile în cazul atacului terorist de la Westminster au continuat miercuri, când judecătorii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu momentul în care Andreea Cristea, românca ucisă în atac, a fost lovită cu mașina și aruncată în râul Tamisa.

Potrivit Sky News, în imaginile prezentate la tribunal, se vede cum Andreea Cristea se plimba pe pod împreună cu iubitul ei, Andrei. Tânăra este apoi lovită în plin de mașina condusă de Khalid Masood și aruncată peste pod, în apă.

Judecătorii au putut asculta și primele apeluri ale martorilor îngroziți la numărul de urgență. Aceștia vorbesc despre o femeie care se află în apă. Camerele de supraveghere au surprins și eforturile echipajului de salvare pentru a recupera trupul româncei, care a fost scos din apă cu ajutorul unui cârlig.

Andreea Cristea a fost transportată de urgență la spital, dar s-a stins din viață două săptămâni mai târziu, când a fost deconectată de la aparate.

Andreea Cristea a fost a cincea victimă a atacatorului Khalid Masood, care a intrat cu mașina în mulțime, după care a înjunghiat mortal un polițist. Acesta a fost împușcat de forțele de securitate, în fața Parlamentului britanic.

Sursa: digi24.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md