17:38:15 21.04.2021
 
Stiri

ANUNȚ IMPORTANT al Federației Moldovenești de Fotbal înaintea meciului cu Rusia

Sport 07.10.2015 13:06 Vizualizări2491 Autor: Ziarul National
ANUNȚ IMPORTANT al Federației Moldovenești de Fotbal înaintea meciului cu Rusia


Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF) recomandă posesorilor biletelor de intrare la meciul Moldova – Rusia să vină din timp la stadionul „Zimbru” pentru a evita aglomeraţia la punctul de intrare în arena sportivă. Astfel, FMF anunță că accesul pe arena „Zimbru” se va face începând cu ora 19.45.

„Luând în consideraţie faptul că există o singură intrare de acces la stadionul „Zimbru” şi, conform regulamentelor impuse de UEFA şi FMF, suporterii urmează să fie controlaţi amănunţit, forul fotbalistic recomandă amatorilor fotbalului să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor de acces”, se arată într-un comunicat de presă al forului moldovenesc de fotbal.

De asemenea, poliţia capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Poliţia Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, așadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Spectatorilor le este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Meciul dintre cele două reprezentative va începe la ora 21.45. Amintim că în meciul de la Moscova naționala noastră a făcut egal, 1-1. Golul a fost marcat de căpitanul Alexandru Epureanu. Acesta va lipsi în meciul de vineri din cauza unei accidentară suferite în partida cu Liechtenstein.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce moldovenismul ...

16.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon, de la „kuliok...

13.04.2021 10:58 Ziarul National Alecu Reniță // Amintiri din viitor: ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova, după ce Curtea Constituțională a stabilit, pe 15 aprilie, circumstanțele pentru dizolvarea Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md