16:28:14 27.11.2020
 
Stiri

Alecu Reniță // Statalitatea dodonistă – cât de reprezentativă este?

Actualitate 11.07.2020 10:46 Vizualizări2321 Autor: Ziarul National
Alecu Reniță // Statalitatea  dodonistă – cât de reprezentativă este?


În spaţiul public se aruncă mesaje-cheie menite să buimăcească lumea şi să-l avantajeze pe Igor Dodon. Nu ştiu câte din mesajele-cheie sunt lansate din prostie sau la comanda stăpânilor lui Igor Dodon.

În ultimele 2-3 luni, „cârtiţele” din partidele politice şi mass-media au promovat insistent mesajul că alegerile prezidenţiale să aibă loc în aceeaşi zi cu cele parlamentare anticipate. Nu se cerea mult discernământ politic ca să înţelegi că acest model îi avantaja enorm pe diversioniştii de la Moscova şi pe dodonul lor. În realitate, sub masca voinţei poporului, li se dădea puterea totală încă pe patru ani înainte.

Pe fundalul monopolizării şi compromiterii totale a instituţiilor de bază de către Dodon — Parlamentul, Preşedinţia, Guvernul, Justiţia - reprezentanţii naţiunii civice moldoveneşti în tandem cu socialiştii şi politicienii proeuropeni au descoperit peste un an de la alegeri că mandatele lor parlamentare nu sunt reprezentative.

Acum este lansat un alt mesaj-cheie menit să reaprindă ura împotriva singurului loc de unde mai răzbat câteva voci oneste, singulare: Parlamentul nu este reprezentativ. Ofensiva orchestrată de serviciile secrete împotriva unui Parlament dominat de grupul diversionist al socialiştilor urmăreşte, în esenţă, transformarea R. Moldova în republică prezidenţială. De ce atâta grabă? Iarăşi vine Kozak la Chişinău?

Nu pe slugile socialiste, dar pe cei din partidele proeuropene îi întreb - cât de reprezentativă este Preşedinţia burduşită de serviciile străine? Dar Guvernul transformat în staff-ul electoral al lui Dodon? Dar Justiţia, Audiovizualul şi holdingurile de mass-media plătite din „kuliokul” lui Igor Dodon?

Ca să vă înţeleg viziunea şi mesajele voastre tot mai bizare şi mai sincronizate cu altele, aş vrea să ne spuneţi, stimaţi proeuropeni, cât de reprezentativă este statalitatea moldovenească întruchipată de Dodon şi haitele sale de paraziţi şi trădători?

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 11.07.2020 15:11

"Statalitatea" RMolotov este un proiect esuat, in colonia socialista este mentinuta saracia pentru a obtine finantare externa, acasa e coruptia, furturile, injustitia si incompetenta.

Jul 12.07.2020 18:40

Statalitate cu o națiune civică, asta s-a realizat. Este o găselniță tmbelă la care au aderat cei care nu înțeleg nimic din conceptul și înfăptuirea statului național. A. Reniță este prea motivat pentru vremurile pe care le trăim, marcate de politică servilă, corupție, hoție, trădare, minciună, mistificarea istoriei, aliante de tip mafiot, propagandă jegoasă pentru scopuri oculte,toate cu desconsiderarea celor care ar trebui să beneficieze de „statul național” modern ce este cea mai mare realizare politică a secolului XX pentru națiunea română. Spun că A Reniță este „prea motivat” pentru că în RM și cei care susțin parcursul european, în frunte cu Maia Sandu, sunt duplicitari. Imi aduc aminte cât de optuză a fost Maia Sandu când a fost ministra învățământului și apoi cât de „docilă” și bună executantă a „sfaturilor” lui Kozak atunci când a fost prim ministru și cum a reușit cu muțenia-i caracteristică să transfere toată puterea în mâna lui Dodon care a devenit micul țar moldavan. A Reniță este un luptător fără armată pentru că inclusiv cei care ar putea să-i fie alături au gândirea pervertită, contaminată de o doctrină a fricii și preamării unui „zeu„ ce nu mai are nici o putere în lumea civilizată.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

23.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Noii neutraliști

20.11.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // (Auto)amăgire, suspi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md