16:46:21 17.07.2019
 
Stiri

A început „CURĂȚENIA” în rândurile PLDM. Vicepreședinții Ion Terguță, Maria Ciobanu, Viorel Cibotaru, Alexandru Bujoreanu și Nadejda Stâncă au fost DEMIȘI din funcții

Politică 25.03.2019 08:30 Vizualizări6808 Autor: Ziarul National
A început „CURĂȚENIA” în rândurile PLDM. Vicepreședinții Ion Terguță, Maria Ciobanu, Viorel Cibotaru, Alexandru Bujoreanu și Nadejda Stâncă au fost DEMIȘI din funcții facebook

Vicepreședinții Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) Ion Terguță, Maria Ciobanu, Viorel Cibotaru și Alexandru Bujoreanu au fost revocați din funcție de membrii Consiliului Politic Național al formațiunii conduse de fostul deputat Tudor Deliu. Un alt vicepreședinte al formațiunii, Vadim Pistrinciuc, a anunțat că se retrage din viața politică. De asemenea, în cadrul ședinței a fost votată și revocarea Biroului Permanent Central.

„La propunerea unui grup format din 51 de membri ai Consiliului Politic Național a fost votată revocarea Biroului Permanent Central, dar și a vicepreședinților PLDM. Ulterior, membrii CPN au votat o nouă componență a BPC. De asemenea, a fost modificată componența Consiliului Politic Național - unii membri au fost excluși în baza cererii de demisie sau a absențelor nemotivate. În același timp, s-a votat cooptarea unor noi membri”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii, care nu a participat la alegerile parlamentare din februarie.

Deocamdată, liberal-democrații nu au ales noii vicepreședinți ai formațiunii.

Totodată, liderul liberal-democrat, Tudor Deliu, a prezentat un raport cu privire la perspectivele electorale ale PLDM.

Liderul PLDM a enumerat obiectivele formațiunii politice pentru viitorul apropiat, inclusiv prelungirea activității privind reconstituirea organizațiilor primare și teritoriale; evaluarea și fortificarea structurilor teritoriale ale partidului; responsabilizarea organizațiilor teritoriale pentru alegerile locale; activizarea sporirii vizibilității partidului; fortificarea relațiilor cu partenerii politici europeni.

Tudor Deliu a îndemnat membrii liberal-democrați să își asume schimbarea și evoluția de mai departe a PLDM.

„Vă îndemn la acțiune, la implicare, la ieșirea din anonimat și revitalizarea acestei formațiuni politice, în toate aspectele. Avem oameni onești, fideli și competenți. Este păcat să nu fructificăm cu înțelepciune și responsabilitate capacitățile lor. Am fost și suntem promotorii valorilor europene. Vrem să perpetuăm aceste valori prin acțiuni concrete, prin implicarea de facto a întregii noastre echipe. Pentru aceasta avem nevoie de susținerea dumneavoastră, de acel impuls sincer, care ne va uni pentru scopul nostru nobil”, a punctat Tudor Deliu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

10.07.2019 10:19 Ziarul National Diferențe între LIDERI și șefi. A avu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md