04:03:22 03.03.2024
Stiri

VIDEO // Putin și-a ales SUCCESORUL? Bărbat MISTERIOS, alături de liderul de la Kremlin pe 9 mai. Cine e tânărul de 36 de ani, care ar putea fi viitorul președinte al Federației Ruse

Actualitate 11.05.2022 13:28 Vizualizări3242 Autor: Ziarul National
VIDEO // Putin și-a ales SUCCESORUL? Bărbat MISTERIOS, alături de liderul de la Kremlin pe 9 mai. Cine e tânărul de 36 de ani, care ar putea fi viitorul președinte al Federației Ruse


Zvonurile despre un potenţial înlocuitor al preşedintelui rus Vladimir Putin au apărut din cauza acţiunilor liderului de la Kremlin din timpul Paradei de Ziua Victoriei împotriva Germaniei naziste, care a avut loc la Moscova pe 9 mai.


Videoclipurile cu Putin vorbind cu un bărbat în timpul paradei au început să circule pe reţelele sociale, unii speculând că acest bărbat l-ar înlocui într-o zi pe liderul rus. Pilotul de curse ucrainean Igor Suşko a distribuit clipul care are peste 45 000 de vizualizări, pe pagina sa de Twitter. El a susţinut că bărbatul cu care vorbea Putin se numea Dmitri Kovalev.

„Tânărul cu care Putin a purtat o conversaţie lungă şi sinceră în Piaţa Roşie este şeful departamentului administraţiei prezidenţiale Dmitri Kovalev”, a scris Suşko pe Twitter.

Revista Newsweek nu a putut verifica în mod independent dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului. În tweetul său, Suşko a mai spus că identitatea este încă neconfirmată în acest moment.

„Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a adăugat Suşko, potrivit adevărul.ro.

Baza, pagina Telegram axată pe ştiri, a susţinut, de asemenea, că Putin vorbeşte cu Kovalev şi că este un potenţial succesor al liderului de la Kremlin.

„Dmitri Kovalev merge pe lângă Putin, are 36 de ani şi este şeful unuia dintre departamentele Administraţiei Prezidenţiale”.

„Pe pagina de Telegram a lui Kovalev sunt o mulţime de fotografii de la hochei. Este posibil să-l fi întâlnit pe Putin la hochei, sport iubit de liderul de la Kremlin", scrie Baza.

Deşi Putin nu a anunţat public că va demisiona din funcţia de preşedinte, în ultima vreme au circulat constant speculaţii cu privire la sănătatea lui.

Au fost răspândite mai multe zvonuri că ar putea avea boala Parkinson sau cancer. Kremlinul a negat astfel de speculaţii, dar asta nu i-a împiedicat pe observatori să cerceteze mici detalii din videoclipurile cu Putin la diverse întâlniri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md