20:53:37 24.09.2023
Stiri

VIDEO // Primărița de Durlești, Eleonora Șaran, a implementat peste 100 de proiecte în ultimii opt ani, dar are PLANURI și mai mari pentru viitor. „Am peste 40 de proiecte pregătite pentru implementare și vreau acestea să aibă finalitate”

Actualitate 05.05.2023 09:54 Vizualizări2831 Autor: Ziarul National
VIDEO // Primărița de Durlești, Eleonora Șaran, a implementat peste 100 de proiecte în ultimii opt ani, dar are PLANURI și mai mari pentru viitor. „Am peste 40 de proiecte pregătite pentru implementare și vreau acestea să aibă finalitate”


Primăria Durlești, sub conducerea Eleonorei Șaran, a implementat în ultimii opt ani peste 100 de proiecte de infrastructură, în valoare de circa 250 milioane de lei. Primărița afirmă că tot timpul pleacă urechea la ce-și doresc cei peste 25 000 de locuitori ai orășelului, iar în acest sens pe tapet sunt proiecte foarte ambițioase. Pentru ca acestea să fie realizate Eleonora șaran va candida pentru un nou mandat la alegerilor locale generale din toamna aceasta.

„Clar lucru că orice primar vrea să dea viață unor proiecte, să aducă o viață mai bună în localitate. Am realizat peste 100 de proiecte cu care mă mândresc. Continuăm cu ceea ce cer oamenii. Deci, pentru un primar și echipa executivului este foarte important să implementeze proiectele care și le doresc oamenii. Evident că mergem și pe proiecte strategice, dar în marea măsură îndeplinim dorințele oamenilor”, a declarat primărița Eleonora Șaran, în cadrul unui interviu.

În ultimii ani Durleștiul s-a transformat într-o suburbie a capitalei de invidiat, iar Eleonora Șaran își dorește ca planurile mărețe să fie duse la bun sfârșit.

Citește și: A atras investiții de circa un sfert de MILIARD de lei în Durlești și are în continuare PLANURI mari. Primărița Eleonora Șaran, care a lăsat în spate o viață îndestulată în Irlanda, a povestit cum a reușit să implementeze sute de proiecte


„Avem acum în derulare un proiect mare și foarte important în orașul nostru - amenajarea și modernizarea cartierului Cartușa, Este cel mai aglomerat cartier din orașul Durlești, cu case și blocuri. Acum construim peste 12 mii de metri pătrați de asfalt, aproape 4 mii de metri pătrați de trotuar, reabilităm stadionul, terenuri de joacă, respectiv, avem nevoie de timp ca să continuăm tot ce am început”, a spus Șaran.

Aceasta a oferit detalii și despre al treilea mandat. „Nu pot să-mi las copilașii… Am peste 40 de proiecte pregătite pentru implementare și îmi doresc ca aceste proiecte să aibă finalitate. Astfel, voi candida pentru un nou mandat. Am echipă bună, am sprijinul oamenilor din localitate. Vom face lucruri bune pentru orașul nostru”, a punctat Eleonora Șaran.

Mai multe detalii AICI.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md