20:32:21 21.07.2024
Stiri

VIDEO // „Omul lui Putin”, Vasile Bolea, a fluturat cu legitimația de DEPUTAT, pentru ca să nu fie AMENDAT de polițiștii de patrulare. „Achiziția” fugarului Șor circula pe drumurile R. Moldova fără revizia tehnică și RCA

Actualitate 09.07.2024 10:59 Vizualizări1374 Autor: ZiarulNational
VIDEO // „Omul lui Putin”, Vasile Bolea, a fluturat cu legitimația de DEPUTAT, pentru ca să nu fie AMENDAT de polițiștii de patrulare. „Achiziția” fugarului Șor circula pe drumurile R. Moldova fără revizia tehnică și RCA
Captură


Transfugul Vasile Bolea consideră că statutul de deputat îi permite să circule la volanul unei mașini fără revizia tehnică și asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA). Acesta a fost stopat pe 8 iulie în trafic de polițiștii de patrulare la Cimișlia, iar atunci când a fost întrebat de revizia tehnică și RCA, deputatul le-a spus oamenilor legii că... este deputat.

Ulterior, Vasile Bolea, care merge în Parlament îmbrăcat într-un tricou cu inscripția „Putin Team” (Echipa lui Putin n.r.), a intrat într-un dialog spumos cu polițiștii, care a fost filmat. Oamenii legii au vrut să se convingă că Bolea este deputat și dacă legitimația pe care o deține mai e valabilă.

„Conform Constituției R. Moldova, Legii cu privire la statutul deputatului, regulamentului Parlamentului... Dvs. cunoașteți procedurile. Eu m-am identificat”, a spus Bolea, atunci când a fost întrebat de revizia tehnică.

    -(Polițist) Aveți legitimația de deputat?

    -(Vasile Bolea) Da, o am.

    -(Polițist) Puteți să o prezentați, ca să vedem dacă într-adevăr sunteți deputat?

    -(Polițist) E valabilă? Nu are termen de valabilitate?

    -(Polițist) Eu nu știu, pentru că nu am fost deputat.

Amintim că deputatul Vasile Bolea a părăsit primăvara trecută Partidul Socialiștilor din R. Moldova, după o vizită în Israel unde s-a întâlnit cu fugarul Ilan Șor, iar ulterior a anunțat că aderă la Partidul „Renaștere”.

Partidul „Renaștere” s-a activizat după ce s-a pus în discuție scoaterea Partidului „Șor” în afara legii. Astfel, mai mulți deputați socialiști, dar și membri ai formațiunii lui Igor Dodon din teritoriu și-au anunțat aderarea la Partidul „Renaștere – Возрождение”.

Deputații Irina Lozovan și Alexandru Nesterovschi au fost primii care au părăsit PSRM, în martie 2023, iar acum sunt cercetați penal într-un dosar privind finanțarea ilegală a unei formațiuni politice. La scurt timp, ei au fost urmați de colegii lor Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md