11:38:23 21.04.2021
 
Stiri

VIDEO // O nouă MINCIUNĂ a lui Igor Dodon, DEMONTATĂ „cu SENS”: „MINTE când spune că lucrările de reparație a Memorialului Eternitate au început înainte de pandemie”

Social 24.04.2020 11:21 Vizualizări3179 Autor: Ziarul National
VIDEO // O nouă MINCIUNĂ a lui Igor Dodon, DEMONTATĂ „cu SENS”: „MINTE când spune că lucrările de reparație a Memorialului Eternitate au început înainte de pandemie”


Președintele Igor Dodon minte din nou cetățenii R. Moldova.

De această dată, șeful statului a spus că lucrările de reparație la Complexul memorial „Eternitate” din Chișinău, care au „mâncat” milioane de lei din bugetul public, au început înainte de pandemie.

„FALS”, au stabilit reporterii de la proiectul „Cu sens”. Contractul de achiziții a fost semnat pe 13 martie curent, chiar în ziua în care a fost declarat Cod Roșu de COVID-19 în R. Moldova.

CITIȚI și Dodon, „ȘAHISTUL MINCINOS”: În iunie spunea că a făcut „jocul” serviciilor secrete rusești în discuțiile cu Plahotniuc referitoare la federalizarea R. Moldova și finanțarea PSRM din Rusia. Astăzi întreabă nonșalant „CARE JOC”?

Menționăm că, inițial, guvernarea lui Dodon intenționa să cheltuiască patru milioane de lei pentru a pregăti memorialul pentru evenimentele de la 9 mai, date peste cap de coronavirus. Ulterior, suma a fost redusă până la 2,3 milioane, iar muncitorii au fost obligați să efectueze lucrări de reparație pe timpul stării de urgență.

În timp ce banii publici erau băgați în trotuarele de la „Eternitate”, Guvernul a deschis conturi și a îndemnat cetățenii să doneze bani pentru a lupta cu pandemia de COVID-19. Suma colectată din donații s-a ridicat la aproape 20 de milioane de lei, bani cheltuiți pentru procurarea echipamentului de protecție pentru medici și pentru plata indemnizațiilor de câte 16 000 de lei pentru lucrătorii medicali ce s-au infectat cu COVID-19.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

... la Pruncul cu el ! 24.04.2020 14:26

Dodondon - sculă kremlinistă minciunoasă !

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce moldovenismul ...

16.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon, de la „kuliok...

13.04.2021 10:58 Ziarul National Alecu Reniță // Amintiri din viitor: ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova, după ce Curtea Constituțională a stabilit, pe 15 aprilie, circumstanțele pentru dizolvarea Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md