21:29:14 22.03.2023
Stiri

VIDEO, FOTO // A.S.I.C.S. a TRIPLAT suma obținută din vânzarea produselor la standul Ambasadei Bulgariei, în cadrul Târgul de CARITATE de Crăciun. Banii sunt destinați pentru o cauză NOBILĂ

Actualitate 06.12.2022 15:59 Vizualizări3186 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // A.S.I.C.S. a TRIPLAT suma obținută din vânzarea produselor la standul Ambasadei Bulgariei, în cadrul Târgul de CARITATE de Crăciun. Banii sunt destinați pentru o cauză NOBILĂ


Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) a fost prezentă la Târgul Internațional de caritate desfășurat în preajma Crăciunului, în calitate de sponsor al evenimentului, dar și partener al Ambasadei Bulgariei în R. Moldova.

Evenimentul a avut loc duminică, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei și a fost organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova. La târg au participat reprezentanți ai Ambasadelor acreditate la Chișinău, ai organizațiilor internaționale, companii și asociații de caritate.„În calitate de sponsor al Târgului de caritate susținem eforturile Clubului Internațional al Femeilor din Moldova de a ajuta persoanele care au nevoie de suport. În calitate de partener al Ambasadei Bulgariei în R. Moldova am anunțat că triplăm fiecare leu obținut din vânzarea produselor de la standul misiunii diplomatice.Și ne bucurăm că ne aducem astfel contribuția la dotarea tehnică a unui cabinet oftalmologic de la clinica pentru copii „Emilian Coțaga”, precum și pentru serviciile de îngrijire paliativă și pentru a ajuta refugiații ucraineni”, a menționat reprezentantul A.S.I.C.S., Alexandru Gîscă.

Timp de o zi, la standul Ambasadei Bulgariei au fost vândute produse în sumă de aproape 9 000 de lei, iar A.S.I.C.S. a oferit în scopuri caritabile încă 20 000 de lei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

17.03.2023 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scuturând rămășițele...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md