03:48:39 25.09.2022
Stiri

VIDEO // „Loverboy” de Chișinău: Aducea minore de prin sate, le jura iubire veșnică, le adăpostea în capitală și le obliga să se prostitueze, luându-le banii

Actualitate 14.09.2020 17:58 Vizualizări1181 Autor: Ziarul National
VIDEO // „Loverboy” de Chișinău: Aducea minore de prin sate, le jura iubire veșnică, le adăpostea în capitală și le obliga să se prostitueze, luându-le banii


Le racola de pe rețelele de socializare, le invita la întâniri prin cafenele și baruri, le promitea o viață frumoasă împreună și, după ce le avea la picioare... le obliga să se prostitueze.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind învinuit de trafic de ființe umane.

Potrivit Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații, insul a racolat, timp de patru ani, cel puțin șase fete, majoritatea dintre ele fiind minore, pe care le-a adus din sat la Chișinău.

Suspectul făcea cunoștință cu victimele pe rețelele de socializare, le seducea, le invita de câteva ori în cafenele și baruri și le mințea că vrea să le ceară în căsătorie.

Când le simțea pe fete „topite” după el, le adăpostea în diferite apartamente din Chișinău și le determina să presteze servicii sexuale contra plată cu clienți găsiți pe site-uri de anunțuri.

Potrivit oamenilor legii, bănuitul a exploatat sexual cel puțin șase victime, iar venitul obținut de către acesta per persoană varia de la 1 000 până la 6 000 de lei zilnic.

Cu banii obținuți din asemenea activitate, suspectul și-a procurat diferite bunuri, inclusiv un automobil.

În cazul în care fetele nu mai voiau să continue, acestea erau bătute și amenințate că fotografiile și secvențele video în care ele apăreau nud vor fi publicate pe rețelele de socializare.

Poliția susține că metoda utilizată de către ins se numește „Loverboy” (iubitul), aceasta fiind cea mai răspândită pentru recrutare în prostituție: fete, femei sunt ademenite de traficanți într-o relație de iubire, cu numeroase cadouri și atenții, uneori sub promisiunea căsătoriei, iar după câteva luni sunt împinse spre prostituție, cu forța sau ca sacrificiu din dragoste. De obicei, victimele sunt recrutate una câte una, din grupuri cu grad înalt de vulnerabilitate.

Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă până la 20 de ani de închisoare.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.09.2022 09:04 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un test pentru intel...

21.09.2022 13:53 Ziarul National Nicolae Negru, despre zăngănitul arme...

19.09.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șor își scoate din n...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md