11:31:52 25.05.2019
 
Stiri

Un reprezentant al Guvernului SUA și-a exprimat intenția de a extinde cooperarea economică și schimburile comerciale cu R. Moldova

Economie 06.12.2018 19:40 Vizualizări760 Autor: Ziarul National
Un reprezentant al Guvernului SUA și-a exprimat intenția de a extinde cooperarea economică și schimburile comerciale cu R. Moldova facebook

Adjunctul ministrului Comerțului al SUA pentru Asia, Europa și Orientul Mijlociu, Jeffrey Gerrish, și-a exprimat intenția de a extinde cooperarea economică și schimburile comerciale cu R. Moldova. Despre aceasta a anunțat ambasadoarea R. Moldova la Washington D.C, Cristina Balan.

„Sunt fericită că fac parte din Comitetului mixt moldo-american de cooperare comercial-economică, alături de secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Vitalie Iurcu. Mă bucur că munca noastră aduce roade. Astăzi la Washington D.C. are loc reuniunea Comisiei Inter-guvernamentale Comerciale, în cadrul căreia se discută cooperarea bilaterală economică și comercială între SUA și R. Moldova”, a scris Balan pe pagina sa de Facebook.

În cadrul reuniunii, oficialii din R. Moldova vor discuta cu reprezentanții oficiali ai Guvernului Statelor Unite ale Americii despre progresele înregistrate în domeniile strategice pentru republica noastră, precum dezvoltarea mediului de afaceri, agriculturii, IT, proprietății intelectuale, achizițiilor publice, etc.

Totodată, în contextul reuniunii Comitetului va fi stabilit Consiliul de afaceri Statele Unite ale Americii – R. Moldova și organizată prima ședință a acestuia.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Artur 06.12.2018 21:29

Vinul nostru este apreciat în SUA, de ce să nu dezvoltăm și altele produse ca să exportăm acolo?

Andrei 06.12.2018 22:06

Rămînem încrezuți că datorită susținerii unui partener puternic precum SUA, Moldova are șanse de reușită pe calea dezvoltării sale.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2019 12:20 Ziarul National Victor Chirilă // Poate un popor să-ș...

24.05.2019 09:19 Nicolae Negru Alianța ACUM-ACUM, un joc steril care...

20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md