00:11:48 21.08.2018
 
Stiri

Un potențial candidat la funcția de PRIMAR general, care a fost îndemnat de Maia Sandu să se RETRAGĂ din cursă, a adunat 2 000 de semnături

Alegeri 2018 15.04.2018 11:30 Vizualizări2405 Autor: Ziarul National
Un potențial candidat la funcția de PRIMAR general, care a fost îndemnat de Maia Sandu să se RETRAGĂ din cursă, a adunat 2 000 de semnături

Expertul în energetică Sergiu Tofilat continuă să colecteze semnături în vederea înscrierii în cursa electorală pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Acesta, care a anunțat că va candida independent, a reușit să colecteze peste 2 000 de semnături de la locuitorii capitalei.

Pentru a fi înscris în cursa electorală, Tofilat mai are nevoie de cel puțin 8 000 de semnături.

Sergiu Tofilat a venit și cu un mesaj pentru cei care vor să-l suțină să semneze pentru el: „Ne găsiți lângă Gemenii și UNIC, în fiecare zi până la 7 seara. Astăzi vom avea încă două puncte de colectare a semnăturilor - la intersecția străzilor Docuceaev/Hâncești și în parcul Afgan”.

Lidera PAS, Maia Sandu, l-a îndemnat pe Sergiu Tofilat, precum și pe alți candidați, să se retragă din cursa electorală în favoarea lui Andrei Năstase.

Celălalt candidat independent, Silvia Radu, a anunțat acum trei zile că a reușit să colecteze în jur de 1 500 de semnături.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md