22:43:02 06.12.2022
Stiri

Un alt incident pe aeroport! Reprezentanții așa-zisei bănci republicane a Transnistriei au fost verificați minuțios. Ce promite Victor Osipov

Social 07.04.2015 11:57 Vizualizări2403 Autor: Stela Mihailovici
Un alt incident pe aeroport! Reprezentanții așa-zisei bănci republicane a Transnistriei au fost verificați minuțios. Ce promite Victor Osipov


Câțiva angajați ai așa-numitei bănci republicane a Transnistriei au fost reținuți în weekend pe Aeroportul Internațional Chișinău și verificați minuțios de polițiștii de frontieră.

Incidentul a avut loc la scurt timp de la
reținerea a șase „diplomați” transnistreni pe aeroport, când au revenit de la Moscova, afirmă așa-zisul ministru transnistrean de externe, Nina Ștanski.

Partea transnistreană a criticat autoritățile de la Chișinău pentru că „împiedică libera circulație a cetățenilor” și a cerut ca astfel de incidente să nu se mai întâmple. Chestiunea a fost discutată ieri, în cadrul întâlnirii grupurilor de experți de pe ambele maluri ale Nistrulu, care își propun să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor din domeniul transportului și infrastructurii drumurilor.

Așa-zisul ministru de externe de la Tiraspol, Nina Ștanski, a spus că astfel de incidente încalcă atât normele etice, cât și înțelegerile care au fost făcute între părți.

Vicepremierul pentru Reintegrare, Victor Osipov, a declarat că autoritățile de la Chișinău nu își doresc să tensioneze situația și a promis că vor fi luate măsurile necesare pentru a asigura libera circulație a cetățenilor din Transnistria prin Aeroportul din Chișinău.

Grupurile de experți urmează să se întrunească astăzi din nou la Chișinău.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md