09:20:42 24.09.2021
Stiri

Un membru al delegației R. Moldova la Tokyo, implicat într-un SCANDAL de proporții. Un apropiat al șefului CNOS a fost EXPULZAT din Japonia: „A venit timpul ca Nicolae Juravschi, fost deputat PLDM, PPEM și PD să PLECE”

Actualitate 03.08.2021 16:59 Vizualizări2739 Autor: Ziarul National
Un membru al delegației R. Moldova la Tokyo, implicat într-un SCANDAL de proporții. Un apropiat al șefului CNOS a fost EXPULZAT din Japonia: „A venit timpul ca Nicolae Juravschi, fost deputat PLDM, PPEM și PD să PLECE”


Un apropiat al președintelui Comitetului Național Olimpic și Sportiv (CNOS) a fost expulzat din Japonia, după ce a încălcat Regulamentul de securitate anti-COVID-19 de la Jocurile Olimpice. Ironia sorții este că persoana expulzată a fost inclusă în delegația R. Moldova la JO în calitate de responsabil de securitatea anti-COVID-19. În aceste condiții, deputatul Lilian Carp îi cere lui Nicolae Juravschi, fost deputat PLDM, PPEM și PD să plece din fruntea sportului moldovenesc.

„Delegația R. Moldova a reușit să se remarce negativ la JO. Și nu e vorba despre latura sportivă, unde ai noștri au avut o prestație așteptată, ținând cont de condițiile de pregătire pe care le-au avut sportivii și, în general, de situația dezastruoasă din sportul moldovenesc. În schimb, s-au „remarcat” cei din delegația oficială - angajați ai CNOS, care au ajuns la Tokyo pe criterii cunoscute doar președintelui Nicolae Juravschi, fost deputat PLDM, PPEM și PD”.

Potrivit lui Carp, cel remarcat în presa internațională este Cornel Josan, membru al delegației. „Acesta a făcut parte din delegația Moldovei în Japonia în calitate de responsabil de securitatea anti-COVID-19, deși funcția lui la CNOS este cea de responsabil de marketing. Nu are nicio treabă cu medicina. Ei bine, tocmai acest Cornel Josan a fost depistat de poliția niponă încălcând regulamentul de securitate anti-COVID al Olimpiadei! Și cum la ei nu te joci cu legea, poliția japoneză a cerut organizatorilor izolarea lui Cornel Josan, apoi expulzarea moldoveanului care a crezut că i se permite orice.

Acum, serios vorbind, cred că a venit timpul ca Nicolae Juravschi să plece din fruntea sportului moldovenesc, după trei ediții ale Jocurilor Olimpice de vară fără medalie obținută, după scandalul internațional de dopaj în care a fost implicat unul din protejații lui și după ce a demonstrat că nu poate redresa sportul moldovenesc”, a conchis Lilian Carp.Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Maia Sandu trebuie să plece la Moscova pentru a-l ruga pe Vladimir Putin să vândă gaze mai ieftine Republicii Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md