16:07:22 18.05.2022
Stiri

Primarul GENERAL încearcă să SABOTEZE deciziile guvernării privind depășirea crizei energetice? Ceban răstălmăcește un ordin al Ministerului Educației: „Deconectați-vă căldura la voi în Guvern, Parlament, Președinție”

Actualitate 18.01.2022 17:50 Vizualizări3046 Autor: Ziarul National
Primarul GENERAL încearcă să SABOTEZE deciziile guvernării privind depășirea crizei energetice? Ceban răstălmăcește un ordin al Ministerului Educației: „Deconectați-vă căldura la voi în Guvern, Parlament, Președinție” Facebook


Primarul general al capitalei, Ion Ceban, critică orice decizie a guvernării, inclusiv măsurile privind depășirea crizei energetice, în contextul în care „Moldovagaz” nu dispune de circa 30 de milioane de dolari pentru a plăti rușilor de la „Gazprom” consumul de gaze pentru luna ianuarie.

Ministerul Educației și Cercetării a emis un ordin prin care îndeamnă conducătorii instituțiilor de învățământ de toate nivelurile să întreprindă acțiuni pentru economisirea resurselor energetice și să se străduiască să plătească facturile pentru gazele naturale sau agentul termic până la data de 20 a lunii curente.

Primarul capitalei Ion Ceban a ținut să reacționeze imediat, sugerând că Ministerul Educației și Cercetării va sista aprovizionarea cu agent termic a școlilor.

Citește și: Rusia continuă ȘANTAJUL. Premierul Gavrilița nu exclude cel mai NEGRU scenariu pentru R. Moldova – SISTARERA gazelor naturale de către Rusia: „Noi nu putem ști care va fi răspunsul „Gazprom”, și suntem gata pentru toate scenariile”

„Deconectați-vă căldura la voi în Guvern, Parlament, Președinție și ministere! Cei de la Guvern vor ca copiii să învețe în cușme și cu mănuși din cauza incompetenței lor. Vor economii pe seama copiilor noștri! Ministerul Educației și Cercetării a transmis astăzi o circulară tuturor direcțiilor educaționale din republică să economisească resursele energetice în școli și grădinițe. Am spus și la începutul săptămânii: în municipiul Chișinău nu vom permite să înghețe bolnavii în spitale și copiii în școli și grădinițe. Să deconecteze căldura în birourile celor mai falnici și bravi demnitari, iar oamenii nu sunt vinovați pentru prostia lor”, a scris Ceban într-o postare pe Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md