23:36:21 22.05.2024
Stiri

Ion Ceban RECIDIVEAZĂ, după ce i-a numit „PROSTĂLANI” pe cei de la PAS. Primarul o face pe avocatul instituțiilor de învățământ, după ce a TĂIAT banii pentru grupele cu program prelungit: „Luați LABELE galbene de pe școli, grădinițe, universități...”

Actualitate 14.03.2024 10:13 Vizualizări2295 Autor: Ziarul National
Ion Ceban RECIDIVEAZĂ, după ce i-a numit „PROSTĂLANI” pe cei de la PAS. Primarul o face pe avocatul instituțiilor de învățământ, după ce a TĂIAT banii pentru grupele cu program prelungit: „Luați LABELE galbene de pe școli, grădinițe, universități...”


Primarul capitalei Ion Ceban a lansat un nou atac la adresa guvernării, după ce miercuri, 13 martie, i-a numit „prostălani” pe reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), în contextul numirii lui Sergiu Lazarencu în calitate de ministru al Mediului. Ținta atacurilor lui Ceban au fost de această dată președinta Maia Sandu și premierul Dorin Recean.

După ce Primăria Chișinău a tăiat banii prevăzuți pentru grupele cu program prelungit și salariile asistenților personali, solicitând ca Guvernul să aloce banii necesari, Ion Ceban a decis să o facă pe avocatul instituțiilor de învățământ, dar și al celor din sănătate. Mai exact, Ion Ceban este împotriva faptului ca Procuratura Anticorupție să folosească unul dintre blocurile Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”.

Citește și: Procuratura Anticorupție își caută CASĂ NOUĂ în continuare. Instituția condusă de Veronica Dragalin, interesată de două BLOCURI aflate în gestiunea Universității Pedagogice „Ion Creangă”: „Suntem consternați de această situație”

„Propun acestor ipocriți sediul distrus, în 2012 -2014, de Maia Sandu (ministru al Educației) și Dorin Recean (ministru de Interne), de peste drum de Centrul Național Anticorupție. E clădirea fostului Liceu Real. Acolo a fost un observator astronomic, unic în regiune. Repet: a fost distrus de Maia Sandu si Dorin Recean. Luați labele galbene de pe școli, grădinițe, universități, spitale etc.”, a scris Ceban pe Facebook.

Citește și: MITUL despre „managerul de succes” Ion Ceban, DEMOLAT. Chirtoacă: „Bugetul capitalei este de ȘAPTE miliarde de lei, dar el TAIE compensațiile la căldură, banii pentru copii… Chișinăul riscă să intre în FALIMENT. E o paiață, dar nu primar”

Unul dintre urmăritorii paginii lui Ceban i-a atras atenția primarului că acea clădire a fost distrusă pe timpul guvernării comuniste, când dânsul ocupa funcția de viceministru al Educației.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md