14:56:47 23.02.2024
Stiri

Întâlnire de gradul ZERO între Dodon și Voronin: Blocul electoral „Socialiștii și comuniștii”

Actualitate 11.05.2021 18:41 Vizualizări4518 Autor: Ziarul National
Întâlnire de gradul ZERO între Dodon și Voronin: Blocul electoral „Socialiștii și comuniștii”


Socialistul Igor Dodon și comunistul Vladimir Voronin s-au întâlnit astăzi tete-a-tete după zece ani în care și-au aruncat vorbe grele în public.

Cei doi politicieni, care nu se suportă reciproc de ani buni, au bătut palma în privința creării unui bloc electoral PSRM-PCRM în perspectiva alegerilor parlamentare anticipate de pe 11 iulie curent, a anunțat vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea.

Citește și: RETROSPECTIVĂ // Voronin, alături de Dodon pe aceeași listă la ANTICIPATE? Ce a spus comunistul despre liderul PSRM în ultimul an: „Nu a fost capabil să merite nici măcar titlul de MĂGAR de onoare al Găgăuziei”

„Astăzi a avut loc o întrevedere dintre liderii PSRM și PCRM, Igor Dodon și Vladimir Voronin. Părțile au convenit asupra creării blocului electoral „Socialiștii și Comuniștii”. Urmează să fie coordonate subiectele ce țin de cadre, organizare, dar și chestiunile juridice”, a precizat Batrîncea.

CITIȚI și Dodon și Voronin ar fi bătut PALMA în privința anticipatelor. Socialistul ar fi găsit și o persoană cu identitatea MAIA SANDU, pe care ar vrea s-o exploateze politic: „Puterea KULIOKULUI a fost predominantă în cazul PSRM-PCRM”

Decizia de a constitui un bloc electoral cu PCRM va fi oficializată mâine, începând cu ora 11:00, la ședința Consiliului Republican al PSRM, a conchis Batrîncea.

Și Partidul Comuniștilor arată într-un mesaj scurt publicat pe pagina sa oficială că Voronin s-a întâlnit cu Dodon și cei doi au discutat despre „crearea unui bloc electoral PCRM - PSRM pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate”.

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din R. Moldova, în frunte cu liderul formațiunii Vladimir Voronin, a decis astăzi crearea blocului electoral cu PSRM, după ce Igor Dodon a adresat o scrisoare oficială fostului său șef de partid.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md