16:18:52 23.02.2024
Stiri

O nouă VERSIUNE privind arestarea lui Morari: „Nu v-ați gândit că Dodon vrea să scape de „martori”?! Poate în 2017 ei ambii stăteau în fața lui Plahotniuc… Oare Plahotniuc mai are înregistrările din 2017?!”

Anticorupție 13.01.2020 17:48 Vizualizări4794 Autor: Ziarul National
O nouă VERSIUNE privind arestarea lui Morari: „Nu v-ați gândit că Dodon vrea să scape de „martori”?! Poate în 2017 ei ambii stăteau în fața lui Plahotniuc… Oare Plahotniuc mai are înregistrările din 2017?!” captură


Liderul Partidului Liberal (PL), fostul primar general al capitalei Dorin Chirtoacă, consideră că arestul șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, nu ar fi întâmplător. Acesta menționează că ar fi vorba despre o reglare de conturi, în care Igor Dodon ar vrea să scape de „martorul” Viorel Morari.

„În anul 2017, ei (Viorel Morari și Igor Dodon) executau, chiar în mod sincronizat, ordinele ilegale ale lui Plahotniuc. Apar mai multe întrebări, dar menționez numai două:

1. De ce, dacă amândoi au fost complicii lui Plahotniuc, acum „schiază” pe trasee diferite?

2. De ce noi, cetățenii, în loc de activitate de șef de stat și de justiție din partea statului, atât de mult promisă de toți, ni se livrează spectacol cu schiuri și cătușe în timpul sărbătorilor de iarna și în an electoral?

Pentru reflecție: Nu v-ați gândit că Dodon vrea să scape de „martori” și să-i „acopere” cu zăpada de la schiuri?! Poate în 2017 ei ambii stăteau în fața lui Plahotniuc și puneau cu toții țara la cale, așa cum l-am văzut pe Dodon în vara lui 2019?! Oare Plahotniuc mai are înregistrările din 2017?!

Mai sunt și alte reglări de conturi, deja între procurori. După cum se vede, Stoianoglo i-o plătește lui Morari pentru Chitoroagă, umilindu-l și mai mult, ducându-l în cătușe în subsolul de la str. Tighina 6, unde nici geam nu este...”, a conchis Chirtoacă.

De menționat că Viorel Morari va sta în următoarele 20 de zile în arest preventiv. Acesta este cercetat penal într-un dosar de abuz în serviciu și fals în acte publice. Morari pledează nevinovat și îl acuză pe Igor Dodon că ar fi comandat arestarea sa, pentru că a început investigarea dosarului privind finanțarea ilegală din exterior a campaniei sale prezidențiale din 2016.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md