19:41:56 15.11.2018
 
Stiri

„SURPRIZĂ MARE” pentru un deputat din opoziție: Oraș din R. Moldova, ÎMPÂNZIT cu inscripții denigratoare la adresa sa

Politică 27.07.2018 10:27 Vizualizări7683 Autor: Ziarul National
„SURPRIZĂ MARE” pentru un deputat din opoziție: Oraș din R. Moldova, ÎMPÂNZIT cu inscripții denigratoare la adresa sa

Deputatul liberal-democrat Grigore Cobzac a anunțat astăzi în Parlament că familia sa a avut parte de „o surpriză mare” în această dimineață, după ce, pe parcursul nopții trecute, orașul Hâncești unde locuiește „a fost împânzit” de inscripții denigratoare la adresa sa.

Cobzac i-a reproșat spicherului Andrian Candu că, după ce acesta a acuzat ieri liberal-democrații că ar fi furat miliardul, dânsul a și fost făcut „hoț” în Hâncești „pe toate gardurile, stâlpi” etc.

Deputatul i-a transmis lui Candu că „savurează din plin” democrația promisă de autorități, fiind vorba de fapt de „o conducere banditească”.

„Nu a dovedti ieri Candu să-și finalizeze bine discursul în Parlament și să arate cu degetul la cei care „au săvârșit” furtul secolului, că noaptea în Hâncești am și fost „nominalizat” ca hoț de miliarde. Porțile casei mele, piloni de lumină, asfalt, garduri, proprietăți private, fațade, practic tot orașul a fost împânzit cu sute de inscripții denigratoare la adresa mea, toate confecționate tipografic. Savurez din plin democrația marca PD!”, a declarat Cobzac.

În replică, Andrian Candu l-a sfătuit pe Cobzac să se adreseze organelor de anchetă și, dacă se simte amenințat, să solicite pază de stat.

În discuție a intervenit și liberalul Mihai Ghimpu, care i-a transmis lui Cobzac că, prin această acțiune, se va obține efect invers, fiindcă oamenii vor avea mai multă încredere în el: „Veți câștiga mandatul”.

Și președintele fracțiunii liberal-democrate din Parlament, Tudor Deliu, i-a răspuns lui Candu că, prin amnistia capitalurilor aprobată ieri de majoritatea parlamentară, „ați legalizat miliardul furat care e la voi”: „Ieri, de la tribuna Parlamentului, în lipsa noastră, v-ați permis să insultați deputații din fracțiunea PLDM. Ați zis că doriți să ne scuturați. Încercați, domnule președinte, dar vă asigur că va curge mai mult adevar despre realii hoți, oploșiți din partidul din care faceți parte. Din noi nu vor curge bani. Miliardul e la Dvs, la voi - cei din partid și ieri l-ați legalizat în stilul caracteristic actualei guvernări”.

Menționăm că, în ultimul timp, deputatul Grigore Cobzac, fost președinte al raionului Hâncești, a publicat o serie de articole în care scotea la iveală inacțiunile și ilegalitățile actualelor autorități din raion.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!


Stiri relevante
Top stiri

D. Moraru 27.07.2018 10:39

Groigore Cobzac este o persoană cu o verticalitate și demnitate deosebită. În 2015 s-a încercat să fie și el cumpărt de PD, dar el nu s-a vândut. Credem că va veni timpul când ela va vorbi desprea cest faăpt. Dacă în Moldova ar fi toți politicienii ca el, am duce o altă viață.

D. Cojocari 27.07.2018 16:53

Grigore Cobzac este de temut pentru partidul de guvernământ, de aceea îl atacă în stil dermocrat. Iar referitor la sfatul lui Candu, trebuie să fi cu ttul dus cu pluta ca săî te adresezi la procurorul din Hîncelști. Acesta, împreună cu prietenul primarului Hîncești - A. Botnaru, bani știu a fce, dar nu dreptate.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.11.2018 13:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

11.11.2018 15:40 Ziarul National Gheorghe Erizanu // Cetățeanul Băsescu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md