11:26:10 08.04.2020
 
Stiri

Sediu NOU pentru angajații Primăriei Chișinău: „Patru agenți economici ne-au propus câte ceva”. Ceban intenționează să ceară bani de la cetățeni pentru renovarea actualului sediu al Primăriei

Social 25.11.2019 12:23 Vizualizări1474 Autor: Ziarul National
Sediu NOU pentru angajații Primăriei Chișinău: „Patru agenți economici ne-au propus câte ceva”. Ceban intenționează să ceară bani de la cetățeni pentru renovarea actualului sediu al Primăriei


Primarul capitalei, Ion Ceban, nu renunță la ideea sa de a muta angajații Primăriei Chișinău într-un nou sediu, iar actuala clădire a administrației publice locale să fie transformată într-un eventual muzeu.

„Sunt patru agenți economici care ne-au propus câte ceva”, a declarat astăzi Ion Ceban, la Primărie, fără să ofere și alte detalii.

Ion Ceban a anunțat că, pentru renovarea sediului actual al Primăriei, ar putea solicita bani, prin crowdfunding, de la cetățeni.

„Vom aloca resurse financiare și din bugetul municipal, cred că vom merge și pe procedura de crowdfunding, vom solicita și oamenilor să contribuie pe un cont special, agenților economici. Discutăm și cu partenerii din exterior, cu ambasadele. O s-o reparăm (clădirea Primăriei - n.r.)”, a spus Ion Ceban.

Amintim că, recent, Ceban a lansat un apel către agenții economici să propună spații de tip „open space” pentru angajații Primăriei, în care aceștia să muncească „cot la cot”, sub supravegherea unor camere video.

Fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, i-a transmis acestuia că „Primăria nu este o stână să o muți vara la munte și iarna pe câmpie, iar oamenii din Primărie nu sunt o turmă de oi, ei nu behăie și nu prin camere video se obține performanța”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.04.2020 09:28 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statuia mareșalului ...

04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md