REȚETĂ // Pulpe de pui în stil mexican
Dacă îți plac mâncărurile picante, atunci acest preparat de inspirație mexicană ți se va părea absolut delicios!
Ingrediente:
4 pulpe de pui
1 lingură cu zahăr brun
1/2 cană cu sos iute mexican
1 lingură cu boia de ardei
Mod de preparare:
Dificultate: ușoară · Timp preparare: 45 de minute · Nr. porţii: 4
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge o tavă mică pentru copt. Amestecă sosul iuite, boiaua de ardei și zahărul brun.
Pune pulpele de pui în tava pentru copt și acoperă-le cu un strat de sos. Acoperă tava cu folie de aluminiu. Pune la cuptor și lasă timp de 20 de minute.
Îndepărtează folia de aluminiu și mai lasă pulpele la cuptor încă 20 de minute sau până când carnea este bine făcută iar sosul s-a îngroșat și a început să se caramelizeze.
Sursa: eva.ro
Rectorul Universității din București, Marian Preda, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova: „Este un titlu academic care mă onorează, dar mă și obligă”
DECIS // Votul prin corespondență, pilotat la scrutinul din toamna anului 2024, pentru cetățenii R. Moldova aflați în SUA și Canada: Opoziția va contesta inițiativa la Curtea Constituțională
VIDEO // O femeie de la Cahul, reținută după ce a comandat asasinarea fostului soț: A cumpărat substanța cu care urma să fie otrăvit bărbatul și i-a promis 20 000 de euro unui killer, care s-a dovedit a fi un agent sub acoperire