20:41:03 17.07.2018
 
Stiri

Reacție de la București vizavi de intenția lui Dodon de a-l declara persona NON GRATA în R. Moldova pe Traian Băsescu: „Pudelul lui Putin nu a făcut nimic pentru cetățenii R. Moldova”

Știri 07.12.2017 10:43 Vizualizări4051 Autor: Ziarul National
Reacție de la București vizavi de intenția lui Dodon de a-l declara persona NON GRATA în R. Moldova pe Traian Băsescu: „Pudelul lui Putin nu a făcut nimic pentru cetățenii R. Moldova” Constantin Codreanu

Intenția președintelui Igor Dodon de a-l declara persona non grata în R. Moldova pe Traian Băsescu este criticată de deputatul de la București, Constantin Codreanu, membru al Partidului Mișcarea Populară, condus de fostul șef de stat de peste Prut.

„Se pare că vizita noastră, de Ziua Națională a României, la Sadova, locul de nastere al socialistului, l-a scos din sărite. Pudelul lui Putin rămâne un individ care nu a făcut absolut nimic pentru cetățenii Republicii Moldova, cu excepția unor gesturi politicianiste penibile. Ah, da, uitasem, din când în când participă și la inaugurări de grădinițe pe banii donați de românii de pe celălalt mal al Prutului. De fapt, a făcut ceva, totuși. A furat la greu din bugetul statului pe vremea când era Ministru al Economiei și Comerțului. Lucru demonstrat cu prisosință deja de mass media de la Chișinău”, a reacționat Codreanu.

Deputatul enumeră mai multe lucruri pe care Traian Băsescu le-a făcut pentru cetățenii R. Moldova, printre care „acordarea cetățeniei române care le asigură acum posibilitatea de a munci sutelor de mii de basarabeni, bursele pentru tinerii din Republica Moldova care le oferă șansa unui parcurs profesional european, Cotul Morii, satul reconstruit din temelii, consulatele de la Cahul și Bălți, biroul consular de la Ungheni și chiar acele microbuze a căror donație este exploatată de alții vin ca urmare ale unei decizii luate pe vremea președintelui Băsescu privind ajutorul nerambursabil de 100.000.000 de euro acordat R. Moldova”.

„Hai, Dodoane, fă-te de râs până la capăt! Ai amenințat cu scoaterea examenului de Bacalaureat. Ai amenințat cu interzicerea unioniștilor în R. Moldova. Ai amenințat cu război civil. Ai amenințat cu... Ai amenințat... Și pentru că astfel de amenințări nu ne sperie, ne vedem mâine la Bălți. Vorbim, bineînțeles, despre ReUnire, un proces care va trimite la coșul de gunoi al istoriei personaje jalnice precum Dodon, un trădător ordinar al neamului din care face parte, așa cum o declară chiar consătenii lui”, anunță Codreanu.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.07.2018 09:26 Nicolae Negru Cine pune sare pe „rana” Rusiei și de...

09.07.2018 09:16 Nicolae Negru Plahotniuc strâns cu ușa, Dodon ascuns

06.07.2018 09:19 Nicolae Negru Implacabila rezoluție a Parlamentului...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md