16:25:32 02.07.2020
 
Stiri

Reacția Procuraturii la noile imagini video cu Dodon, Iaralov și Plahotniuc, făcute publice de Reniță și Carp

Actualitate 05.06.2020 15:25 Vizualizări1921 Autor: Ziarul National
Reacția Procuraturii la noile imagini video cu Dodon, Iaralov și Plahotniuc, făcute publice de Reniță și Carp


Procuratura Generală anunță că noile imagini video, în care apar președintele Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov, prezentate astăzi public, par să fie „o continuitate a secvențelor precedente” și vor fi examinate în cadrul aceluiași proces penal, inițiat anterior, în baza denunțurilor depuse de liderul PPDA, Andrei Năstase, și deputatul Iurie Reniță.

Totodată, Procuratura neagă faptul că întreaga înregistrare cu cei trei eroi s-ar afla în posesia procurorilor, așa cum a spus astăzi deputatul Lilian Carp.

Cel puțin, procurorul-șef interimar al Procuraturii Anticorupție, Sergiu Gavajuc, susține că nu dispune de date despre deținerea, în cadrul Procuraturii Anticorupție, a vreunui stick cu astfel de informații, dar că a inițiat, în prezent, un proces de verificare a acestei informații.

„Reieșind din faptul că înregistrările video, prezentate astăzi, par a fi o continuitate a secvențelor precedente, fiind invocate acțiuni pretins ilegale ale președintelui Republicii Moldova, procurorul general a dispus examinarea lor în cadrul aceluiași proces penal, inițiat anterior, în baza denunțurilor depuse de liderul PPDA, Andrei Năstase, și deputatul Iurie Reniță”, cităm dintr-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Menționăm că, în imaginile făcute astăzi publice de la sediul Parlamentului de către deputații Lilian Carp și Iurie Reniță, președintele Igor Dodon le spunea lui Plahotniuc și Iaralov că i-a scris niște „note-țâță” lui Vladimir Putin și că a țipat la Dmitri Kozak, care este un negociator foarte bun.

Dodon a recunoscut veridicitatea imaginilor, afirmând că sunt „din aceeași partidă de șah dinaintea debarcării regimului oligarhic”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Putinicept 17.06.2020 08:04

Putin - sql training - https://www.youtube.com/c/ExcelStore excel training excel courses excel lessons sql training sql courses sql lessons

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.07.2020 09:35 Ziarul National Alecu Reniță: Cei care cunoaşteţi pla...

01.07.2020 13:56 Ziarul National Vasile Nedelciuc: OPRIȚI CĂRUȚAȘUL

29.06.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Se pregătește o impl...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md