01:23:59 25.10.2021
Stiri

Procurorul general nu-și pune mari speranțe în DEPOZIȚIILE lui Ilan Șor în dosarul „furtul miliardului”: „Nu avem nimic împotrivă ca banii să fie ÎNTORȘI. El vrea niște condiții speciale pentru el…”

Actualitate 19.08.2021 16:59 Vizualizări2478 Autor: Ziarul National
Procurorul general nu-și pune mari speranțe în DEPOZIȚIILE lui Ilan Șor în dosarul „furtul miliardului”: „Nu avem nimic împotrivă ca banii să fie ÎNTORȘI. El vrea niște condiții speciale pentru el…”


Procurorul general Alexandr Stoianoglo nu-și pune prea mari speranțe în depozițiile pe care ar intenționa să le depună în fața procurorilor Ilan Șor, unul dintre principalii figuranți în furtul miliardului.

În opinia procurorului general, Șor ar vrea să inducă în eroare ancheta, în condițiile în care a oferit de mai multe ori depoziții și de fiecare dată acestea au fost diferite.

„Noi nu avem nimic împotrivă ca banii să fie întorși. Noi susținem asta, dar condițiile de întoarcere a banilor trebuie discutate cu Banca Națională a Moldovei. Din câte înțeleg eu, domnul Șor nu e gata acum să întoarcă banii. El vrea niște condiții speciale pentru el”, a declarat astăzi Stoianoglo, după ce Ilan Șor s-a oferit să dea detalii despre furtul miliardului în planul Parlamentului, dar și în fața procurorilor.

Citește și: Șor vrea să fie AUDIAT în Parlament la tema furtul miliardului: „Noua guvernare vrea să demonstreze că Stoianoglo este ineficient, iar Stoianoglo va spune că banii mai-mai vor fi recuperați. Eu sunt singurul deținător de informații”

Stoianoglo susține că a studiat scrisorile expediate de Șor Procuraturii Generale, doar că acesta nu a indicat nicăieri modul în care „intenționează să acopere prejudiciul pe care l-a făcut”.

„El vrea încheierea unui acord, conform căruia o să poată transfera banii în 10-15 ani... După mine este imposibil acest lucru. Eu așa am înțeles, nu am avut posibilitatea să discut cu el. Eu am mai auzit de mai multe ori că el vrea să dea depoziții, iar noi nu vrem. Asta nu corespunde adevărului. Noi suntem gata să audiem orice persoană, care poate prezenta informații în dosarul „furtul miliardului”. Dar vrem informații adevărate, confirmate prin probe. Noi nu vrem informații care ar pune în pericol mersul anchetei. Până acum domnul Șor a dat de multe ori depoziții și, cu regret, de fiecare dată diferite. La fiecare perioadă depunea depoziții diferite”, a conchis Stoianoglo.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Hamurapi 06.09.2021 17:35

În timp ce PG caută hoții miliardului de DOLARI, banii lucrează pentru devidentele cuiva. Iată de ce nimeni nu se grăbește să dezlege acest ghem financiar. Devalizarea apără interesele cuiva.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Criza de logică și c...

18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md