05:44:29 06.12.2019
 
Stiri

Primarul invalidat al capitalei NU vrea să împartă scena din PMAN cu Ghimpu și Chirtoacă, chiar dacă și PL a fost nedreptățit prin anularea ALEGERILOR. Chirtoacă a REPLICAT imediat și i-a amintit de Dodon și Usatîi

Alegeri 2018 30.06.2018 18:00 Vizualizări1132 Autor: Ziarul National
Primarul invalidat al capitalei NU vrea să împartă scena din PMAN cu Ghimpu și Chirtoacă, chiar dacă și PL a fost nedreptățit prin anularea ALEGERILOR. Chirtoacă a REPLICAT imediat și i-a amintit de Dodon și Usatîi

Primarul invalidat al capitalei, Andrei Năstase, l-a îndemnat pe fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, dar și pe alți politicieni să se țină cât mai departe de scena din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), unde urmează să aibă loc un protest pe 1 iulie. Dorin Chiartoacă a reacționat la „interdicțiile” impuse de Năstase și îl acuză pe acesta de „aroganță”.

„Am impresia că cineva se vrea tare pe scenă. Da, e Chirtoacă. Să fie foarte clar și pentru Ghimpu, și pentru Chirtoacă, și pentru toți cei care au fost la guvernare alături de Plahotniuc – să stea mai bine printre oameni. Să fiu în locul lor, m-aș duce să mă pocăiesc în fața oamenilor…Și ar fi bine să ne păstrăm cumpătul, să discutăm cu oamenii. Eu m-am aflat foarte mult printre oameni, doamna Sandu s-a aflat mult printre oameni”, a spus Năstase la o emisiune televizată.

De asemenea, acesta i-a îndemnat pe liderii politici care vor pe scenă să o ia „mai încetișor”, asta în pofida faptului că mai multe partide au fost nedreptățite prin anularea alegerilor locale din municipiul Chișinău de către Comisia Electorală Centrală. „Oamenii au avut de suferit de pe urma unor politicieni hapsâni, de pe urma unor politicieni egoiști, care fiind creditați cu prezumția nevinovăției au reacționat ticăloșește”, a spus liderul PDA, făcând referire, cel mai probabil, la Dorin Chirtoacă.

Năstase i-a mai amintit lui Chirtoacă de apelurile sale de acum trei ani. „La 7 iunie 2015, i-am invitat să vină cu noi, atunci când simpatizanții acestor partide, o mână de umbre de oameni, stăteau pe o scenă improvizată din PMAN și făceau jocul lui Plahotniuc. Întrebarea mea este: poate și de această dată, înaintea mitingului din 1 iulie, cineva s-a întâlnit cu Plahotniuc pe sub plopii Chișinăului? Dacă e așa, aveți grijă”, a punctat primarul invalidat.

Replica lui Chirtoacă nu s-a lăsat așteptată. Acesta i-a mintit lui Năstase că a protestat alături de Igor Dodon și Renato Usatîi etc. „În 2015 mă chemai alături dumneata, Dodon și Usatii. Mulțumesc, dar în compania lor - niciodată, nici mort! Nu este nici o diferență dintre ei și Plahotniuc - ei toți sunt o apă și un pământ. Spui de 2015, îți aduc aminte de 2005 - când noi luptam cu comuniștii lui Voronin, iar cineva făcea afaceri împreună cu Plahotniuc, ataca Victoriabank și pe doamna Proidisvet? Sau nu este așa? Putem vorbi despre mai multe: Air Moldova, Banca de Economii primul milion de dolari luat, Plahotniuc și Victoriabank - cum am spus, în 2005, Antena C și Euro TV - in 2006, Dodon cu Usatii în 2015-2016 etc.

Dacă nu vreți să vă uniți cu noi și cu ceilalți unioniști, atunci să nu căutați scuze, să nu căutați vinovați și să nu puneți întrebări, după alegerile parlamentare, de ce din nou se înregistrează un eșec. Toți trebuie să ne unim, toate partidele antiregim. În unire e puterea! Aroganța, la fel ca și fumatul - ucide. Unirea face puterea! Mai ales că obiectivul nostru final este reintregirea neamului românesc - România Mare!”, a scris fostul primar într-o postare pe Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!GeoT 01.07.2018 16:28

Nastase si Muia Sandu o sa se aleaga cu praful de pe tzambal.

GeoT 01.07.2018 16:37

Prostu` satului si cu proasta satului! Fara unionisti nu erati nici alesi, nici cu o masa importanta de protestatari. Asa cum nici la parlamentare nu o sa fiti alesi fara ajutorul si votul unionistilor. Asa cum nici Prostanul satului nu se vedea ''ales'' fara votul unionistilor. O sa se adevereasca ca de fapt nu aveti nici oameni cu care sa candidati. La parlamentare, fara votul unionistilor o sa va alegeti cu praful de pe sandale. Adunat in PMAN.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2019 16:01 Ziarul National Victor Chirilă // Ministrul de Extern...

04.12.2019 15:09 Ziarul National Victor Munteanu // Adevărații regizor...

03.12.2019 12:31 Ziarul National Victor Chirilă // De ce tace Rusia?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md