06:45:20 13.07.2020
 
Stiri

Președintele Dodon se LAUDĂ pe sine în ziua când Parlamentul își încheie mandatul: „Noi, cetățenii stataliști și patrioți, suntem mai mulţi decât toţi eurounioniștii”

Politică 30.11.2018 12:39 Vizualizări1711 Autor: Ziarul National
Președintele Dodon se LAUDĂ pe sine în ziua când Parlamentul își încheie mandatul: „Noi, cetățenii stataliști și patrioți, suntem mai mulţi decât toţi eurounioniștii” facebook


Președintele Igor Dodon consideră că cea de-a XX-a legislatură a Parlamentului, din care a făcut parte și dânsul, a fost „una dintre cele mai discreditate perioade din istoria parlamentarismului din R. Moldova”.

Într-un mesaj postat pe Facebook, șeful statului afirmă ca doar dânsul a întreprins acțiuni în interesul cetățenilor.

„Pe durata ultimilor aproape doi ani, făcând uz de puţinele prerogative pe care le-am avut în calitate de preşedinte al statului, am făcut tot posibilul ca să redresez situaţia politică, diplomatică, socială și economică din țară. Instituția prezidențială a elaborat 76 de inițiative (proiecte de lege, programe, demersuri), care au reieşit strict din interesele cetăţenilor”, scrie sursa citată.

Președintele a lăudat și fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din R. Moldova, din care a făcut parte până a deveni președinte: „În paralel, colegii din fracţiunea PSRM au venit cu sute de propuneri în Legislativ, pentru a schimba starea de lucruri dezastruoasă din ţară, însă majoritatea acestora au fost avizate negativ de Guvern și/sau Legislativ, fără prezentarea argumentelor plauzibile în acest sens”.

Președintele mai spune că alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 sunt o bună oportunitate pentru a aduce lucrurile „pe un făgaş normal de dezvoltare”.

„Noi, cetățenii stataliști și patrioți, suntem mai mulţi decât toţi eurounioniștii care doresc să folosească Parlamentul şi Guvernul în interesele lor înguste, de aceea trebuie să ne unim pentru a deveni şi mai puternici”, a conchis Igor Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Vasile Stroiu 30.11.2018 21:14

"Statalistul" Igor Dodon servește interesele Rusiei, nu a Republicii Moldova.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
11.07.2020 10:46 Ziarul National Alecu Reniță // Statalitatea dodonis...

10.07.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Gațcaniada sau cum a...

06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md