23:57:08 15.11.2018
 
Stiri

Premierul Filip i-a cerut EXPLICAȚII lui Gaburici: „Oamenii sunt nemulțumiți de calitatea drumurilor de acolo și au dreptate”

Economie 11.07.2018 16:25 Vizualizări1264 Autor: Ziarul National
Premierul Filip i-a cerut EXPLICAȚII lui Gaburici: „Oamenii sunt nemulțumiți de calitatea drumurilor de acolo și au dreptate”

Premierul Pavel Filip este nemulțumit de faptul că o porțiune de drum din Anenii Noi, care este practic distrusă, nu a fost reparată până acum, chiar dacă a dat indicații în această privință.

„Locuitorii câtorva sate din Anenii Noi, care sunt mobilizați și la proteste deja, sunt nemulțumiți de calitatea drumurilor de acolo și au dreptate. Pentru că și eu am vizitat aceste localități și am văzut această porțiune de drum, pe care trec o mie de camioane pe zi la o carieră de nisip. Desigur că acest drum este distrus, dar au de suferit trei localități. Eu vreau explicații, de ce durează atât? Eu am dat indicații exprese după acea vizită. De ce până acum nu s-au făcut niciun fel de lucrări?”, s-a revoltat premierul Pavel Filip, în debutul ședinței de astăzi a Guvernului.

Astfel, prim-ministrul i-a cerut ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, să se documenteze și să vină cu explicații.

„Avem toate instrumentele la îndemână, pentru că nu era rost doar să reparăm drumul și în continuare să admitem să treacă camioane supra încărcate, care distrug în continuare acest drum. Domnul ministru Gaburici, vreau să vă documentați și să avem un răspuns concret - când și din ce resurse va fi reparată această porțiune? Să luăm toate măsurile, să se respecte toată încărcătura acestor camioane. Oamenii trebuie să cunoască în ce termen încep lucrările de reparație” a adăugat Filip.

De menționat că ieri, la răscrucea dintre satele Puhaceni și Delacau, a avut loc un miting pașnic. Localnicii din satele Delacau, Puhăceni, Speia și Șerpeni s-au arătat indignați de starea dezastruoasă a drumului. Cei prezenți au luat decizia să organizeze un nou protest mâine, 12 iulie.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!


Top stiri

Spencer 11.07.2018 17:45

Filip îmi place că știe să pună oamenii la treabă și știe să-i pună să lucreze calitativ, ceea ce moldovenilor de obicei, nu le stră în fire!

Nicu 11.07.2018 20:27

Pentru D-ul Filip e important nu doar cantitate dar si calitate a acestora de aceia si cere explicatii. cred ca o sa fie solutionate totate obiectivele puse dupa exemplele ce au aurmat.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.11.2018 13:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

11.11.2018 15:40 Ziarul National Gheorghe Erizanu // Cetățeanul Băsescu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md