10:17:14 22.07.2024
Stiri

Poveste ADEVĂRATĂ din bordelurile din Amsterdam: „Un client râdea în timp ce urina pe mine”

Știri 11.05.2018 18:04 Vizualizări2977 Autor: Ziarul National


Poveste ADEVĂRATĂ din bordelurile din Amsterdam: „Un client râdea în timp ce urina pe mine” Sursa: click.ro
„Red District” din Amsterdam, un loc al plăcerilor vizitat de turişti din toată Europa

Şi-a povestit drama în cotidianul britanic „Daily Mail”. Angelica, o româncă de 22 de ani, s-a transformat dintr-o tânără ambiţioasă şi deşteaptă într-o femeie traumatizată. Ea le-a povestit jurnaliştilor englezi cum a fost adusă de iubitul ei, la 17 ani, în Occident, cu promisiunea unui loc de muncă. Apoi a fost, pur şi simplu, vândută şi obligată să se prostitueze la Amsterdam.

Avea 17 ani şi i se părea că toată lumea e a ei! Iubitul Angelicăi a chemat-o la Londra, pentru un job bine plătit: hairstylist. Fata a povestit pentru publicaţia „Daily Mail” cum totul s-a transformat într-un coşmar.

Iubitul ei a vândut-o unor proxeneţi, care au dus-o în faimosul Cartier Roşu din Amsterdam (Olanda), pentru a se prostitua. „Când am văzut toate bordelurile cu fete în vitrine, am început să plâng. Am plâns în hohote, fiindcă arătau groaznic şi mi-am dat seama că asta mă aştepta şi pe mine“, a mărturisit fata. Traficanţii i-au spus că le datorează 27.000 de lire sterline, susţinând că ar fi suma pentru care familia ei a acceptat să tacă şi să nu-i declare dispariţia, minciună menită să o demoralizeze pe adolescentă.

Câştigul zilnic de 350 de lire sterline (aproximativ 390 de euro) ajungea la proxenetul ei, care-i dădea doar nouă euro pentru mâncare. Clienţii bordelului plăteau în jur de 35 de lire (39 de euro) pentru sex normal. Proxenetul o viola şi o bătea în mod repetat, ba chiar a tăiat-o cu un cuţit pe faţă.

Dintre clienţi, cei mai răi erau britanicii: „Mă tratau ca pe un gunoi. Unul chiar a urinat pe mine şi râdea în timp ce făcea asta. Mereu erau beţi. Îmi făceau foarte rău”, şi-a amintit românca. Avea un program de 12 ore pe zi şi câteodată dormea chiar în bordel, în cazul în care vreun client solicita un serviciu sexual la prima oră a dimineţii.

În cele din urmă, fata a reuşit să-i spună cuiva calvarul prin care trecea şi, după ce a fost alertată poliţia, a fost dusă la un adăpost din afara oraşului.

Deşi a reuşit să scape, perioada de cinci ani în care a fost silită să se prostitueze a lăsat urme adânci. Angelica s-a ales cu o boală venerică şi a fost forţată să facă un avort.

Familia n-a comunicat cu ea, crezând că a ales această viaţă de bunăvoie. În cele din urmă, Angelica s-a întors în România, la familie, şi încearcă să dea uitării trecutul.

„Acum înţeleg că am fost traficată, atunci nici nu cunoşteam acest cuvânt. Problema e că, după ce am ajuns la bordel, toată lumea trecea pe lângă vitrina mea zâmbind şi făcându-mi cu mâna, inclusiv unii dintre poliţişti, pentru că totul era perfect legal”.

Sursa: click.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md