08:30:06 20.10.2018
 
Stiri

Partidul „Șor” a desemnat-o pe Reghina Apostolova în calitate de candidat pentru funcția de primar general al Chișinăului

Alegeri 2018 21.03.2018 11:47 Vizualizări910 Autor: Ziarul National
Partidul „Șor” a desemnat-o pe Reghina Apostolova în calitate de candidat pentru funcția de primar general al Chișinăului

Viceprimarul orașului Orhei, Reghina Apostolova, este candidatura Partidului „Șor” la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Candidatura acesteia a fost prezentată de liderul formațiunii și primarul de Orhei, Ilan Șor, pentru care alegerile din 20 mai sunt într-o oarecare măsură „fără sens”.

„Asta pentru că va fi un mandat foarte scurt. Eu cred că primarul trebuie ales odată cu consiliul municipal. Cu toate acestea, noi am decis ca doamna Reghina Apostolova să fie candidatul nostru. Dânsa cunoaște foarte bine problemele din Chișinău, deoarece a fost consilier municipal și pretor al sectorului Râșcani. Ea va veni în fruntea Primăriei Chișinău cu o echipă foarte bună. La Orhei am demonstrat că, într-o perioadă scurtă, pot fi rezolvate problemele oamenilor, așa putem face și la Chișinău. Sunt sigur că doamna Reghina Apostolova poate transforma Chișinăul într-un oraș european, într-o perioadă scurtă”, a spus Ilan Șor.

La rândul ei, Reghina Apostolova a declarat că e onorată că a fost desemnată de partid în calitate de candidat pentru această funcție.

„Noi înțelegem că după succesele înregistrate în Orhei locuitorii capitalei au așteptări foarte mari. Problemele din Chișinău nu-s diferite de cele din Orhei. Înțelegem că e vorba de un oraș cu aproape un milion de locuitori, dar suntem încrezători că vom reuși. În opinia mea, Primăria Chișinău nu trebuie să fie un câmp de lupte politice, dar trebuie să se ocupe cu administrarea treburilor din oraș”, a adăugat sursa citată.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.10.2018 08:59 Nicolae Negru Politica urii

18.10.2018 10:02 Ziarul National Gheorghe Erizanu: Erdogan

15.10.2018 09:25 Nicolae Negru „Malul stâng întreabă malul drept”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că sintagma „integrare europeană” trebuie introdusă în Constituția R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md