00:41:11 23.05.2024
Stiri

Organizația Teritorială PSDE Hâncești, reconstituită și cu o nouă conducere, după ce 16 primari ai partidului au aderat la PAS

Actualitate 12.04.2024 12:37 Vizualizări1044 Autor: Ziarul National
Organizația Teritorială PSDE Hâncești, reconstituită și cu o nouă conducere, după ce 16 primari ai partidului au aderat la PAS


Organizația Teritorială a Partidului Social Democrat European (PSDE) Hâncești a fost reconstituită și a fost aleasă o nouă conducere a acestei structuri, după ce 16 primari și consilieri raionali social-democrați au decis să adere la partidul de guvernământ.

În calitate de președinte interimar a fost votat unanim consilierul raional din Hâncești, Vasile Gajiu, vicepreședintele Partidului Social Democrat European.

CITIȚI și Organizația Teritorială Hâncești a PSDE a părăsit partidul condus de Ion Sula și a aderat la PAS. PSDE reclamă „presiuni dirijate”, iar Diacov îi transmite „condoleanțe”

„Noua conducere a echipei PSDE Hâncești și-a propus ca obiectiv, pentru perioada următoare, convocarea adunărilor generale ale Organizațiilor primare de partid din raion și stabilirea sarcinilor concrete, inclusiv din perspectiva participării formațiunii politice la viitoarele exerciții electorale. Președintele PSDE, Ion Sula, a exprimat recunoștință și apreciere membrilor Organizației PSDE Hâncești pentru devotament și pentru că nu au cedat atacurilor și presiunilor din partea partidului de guvernare. Echipa PSDE Hâncești de-a lungul timpului a fost activă și implicată și suntem siguri că așa va rămâne”, arată un comunicat de presă al PSDE.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md