02:41:27 21.11.2018
 
Stiri

O nouă FUNCȚIE pentru ministrul Chiril Gaburici

Economie 17.01.2018 10:40 Vizualizări2221 Autor: Ziarul National
O nouă FUNCȚIE pentru ministrul Chiril Gaburici

Noul ministru al Economiei și Infrastructurii (MAE), Chiril Gaburici, va asigura președinția Comisiei tripartite pentru reglementarea problemelor social-economice în R. Moldova. Decizia a fost luată ieri, în cadrul unei ședințe a prim-ministrului Pavel Filip cu reprezentanții sindicatelor din R. Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al MEI, reformele sociale promovate de Guvernul R. Moldova și acțiunile ce se impun pentru o protecție mai bună a angajaților au fost principalele subiecte discutate la întrevederea cu reprezentanții Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova.

În cadrul ședinței s-a discutat despre importanța creării condițiilor optime pentru încadrarea tinerilor pe piața muncii și menținerea profesioniștilor în țară. Prim-ministrul Pavel Filip a spus că Guvernul a întreprins mai multe acțiuni în acest sens, inclusiv privind asigurarea familiilor tinere cu locuințe în condiții avantajoase.

„Mulțumesc că mereu ați găsit posibilitatea să discutăm, indiferent de cât de dificilă era situația, și de fiecare dată am găsit soluții la problemele existente”, le-a transmis Filip sindicaliștilor.

La rândul său, Oleg Budza, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, „a reiterat susținerea sindicatelor pentru cursul european al R. Moldova și pentru creșterea nivelului de viață al populației”, se spune în comunicat.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.11.2018 09:11 Nicolae Negru Mai ușor cu pianul trădării de patrie...

16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md