11:59:14 22.04.2024
Stiri

Nu doar lucrurile vechi trebuie alungate din casă, ci și prieteniile nefondate pe respect și iubire

Știri 23.08.2018 20:02 Vizualizări2073 Autor: Ziarul National
Nu doar lucrurile vechi trebuie alungate din casă, ci și prieteniile nefondate pe respect și iubire Sursa: secretele.com


Cum am așeza prietenii pe categorii?

Păi, avem prieteni din școală, iar unii dintre ei au rămas în acele vremuri și nu mai fac parte din existența actuală. Mai avem prieteni din facultate, a căror prezență nu a reușit să depășească absolvirea și mai sunt prietenii cunoscuți online, care nu trebuie scoși din acea rețea.

Așa cum obiectele din casă trebuie scoase dacă nu ne mai sunt de folos, la fel se întâmplă și cu anumite relații. Știu, mă veți acuza acum, pentru că nu respect relațiile de prietenie, însă nimic mai neadevărat!

Să ne gândim așa:

Prima iubire, pentru cei mai mulți dintre noi, a fost asemeni unei perechi de pantofi de lac. Lucioasă, îndrăgită, însă după doar câteva purtări ne-a rămas mică. Ce faci? O păstrezi? O dai mai departe sau o arunci? Indiferent de decizia luată, acea pereche nu o vei mai purta!

Prima iubire? O păstrezi în suflet dar nu te mai poți bucura de ea. Și, uite așa, ajungem să strângem grămezi de emoții, peste care se așterne praful, odată cu trecerea timpului și ne simțim încărcați. Parcă incapabili să mergem mai departe.

Să ne gândim de ce…

Garderoba ta este plină de haine pe care nu le-ai mai purtat de nici nu mai ții minte când, însă le păstrezi acolo, că poate, poate… Spațiu ocupat degeaba, mobilier încărcat și factor de stres, căci nu mai ai unde să depozitezi noul… Am dreptate?

Dacă a venit momentul să iei o pauză din a purta acele haine, este același lucru cu a lua o pauză în relație. Aproape niciodată nu te vei mai întoarce la vechi… căci noi, ca oameni tindem spre nou. Poate că hainele ți-au rămas mici, în relație ai evoluat mai mult decât partenerul și, te gândești că vei mai ajunge cândva la măsura acelor haine sau la nivelul partenerului.

Nimic mai greșit…

Dacă prietenia sau relația de cuplu este una bazată pe respect, încredere și iubire, este imposibil să o pierzi. Căci este imposibil să pierzi un prieten adevărat, însă, la un moment dat în viață este posibil să pierzi nevoia de el în viața ta…

Tu când ți-ai făcut ultima dată curat în garderobă? Dar în suflet?

Sursa: secretele.comParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md