11:34:13 22.04.2024
Stiri

Iubirea vieții tale va apărea doar după ce FACI o greșeală pe care o vei regreta

Știri 14.09.2018 20:02 Vizualizări2293 Autor: Ziarul National
Iubirea vieții tale va apărea doar după ce FACI o greșeală pe care o vei regreta sursa: eva.ro


Poate că greșelile sunt cele care ne conturează viața. Poate că trebuie să avem inima frântă pentru a ne da seama că poate intra o lumină nouă în aceasta.

Poate că trebuie să avem inima frântă pentru a deveni întregi din nou. Iubirea dureroasă este cel mai rău tip de dragoste și duce, de asemenea, la cea mai dureroasă despărțire. Este vorba despre relația pentru care ai dat totul, însă partenerul tău nu a făcut la fel. De aceea ai ajuns să ai inima ruptă în milioane de bucățele și să te enervezi că nu ai văzut semnalele de alarmă de la început. Pentru că au existat, dar ochii îți erau ocupați cu altele.

Cu toate acestea, facem greșeli cu toții. Câteodată alegem oamenii greșiți pentru noi și încercăm cu disperare să credem că sunt potriviți pentru noi. Însă iubirea vieții tale va apărea doar după ce faci greșeli.

De ce apare iubirea vieții tale doar după ce greșești?

Prin cele mai dureroase experiențe putem învăța cele mai valoroase lecții. Și poate că nu există greșeli cu adevărat, în special dacă greșelile ne-au învățat ceva esențial despre noi - cine suntem, pe cine iubim, ce ne rănește. Și chiar dacă nu am vrut ca o iubire să se încheie, poate că a fost destinul. Poate că trebuia să ni se frângă inima pentru a ne pregăti pentru iubirea vieții. O greșeală adevărată este o relație prea toxică pentru tine, o relație pe care trebuia să o lași în urmă cu mult timp înainte, chiar înainte de a te face să suferi.

Dar nu ai putut renunța la aceasta, dintr-un motiv sau altul. Nu pentru că persoana respectivă era potrivită pentru tine, ci pentru că era nevoie ca lucrurile să se întâmple astfel, pentru a învăța ce este iubirea adevărată.

Indiferent de câte ori ai merge înapoi pentru a face lucrurile să funcționeze, nu vor merge niciodată. Pentru că nu a fost să fie.

Relația trebuia să se termine. Scopul său a fost să te zdruncine, să te facă atât de disperat încât să fii nevoit să te transformi și să-ți schimbi complet viața. Vindecarea nu este un proces care are loc peste noapte. Are nevoie de mult timp, de energie și de voință. Este o decizie constantă de a te dezice de toată toxicitatea din jurul tău și de a deveni mai puternic, astfel încât dezamăgirile să nu mai existe în viața ta, atât cât se poate. Este important să știi că poți iubi pe cineva, dar este la fel de important să pleci cu capul sus dacă știi că meriți mai mult.

Iar iubirea vieții tale este după colț, așteptându-te să te vindeci și să te întregești. Iar atunci când îți vei întâlni adevărata dragoste, nu vor exista întrebări, dramă, nopți nedormite. Va fi o dragoste care calmează și care îngrijește. O dragoste care îți arată de ce au eșuat toate relațiile anterioare.

Pentru că toate lucrurile prin care ai trecut, fiecare relație sau experiență proastă, doar pavează calea către persoana destinată să fie cu tine. Iar această dragoste te va ridica. Pentru că asta face dragostea adevărată. Scoate ceea ce este mai bun din oameni la suprafață.

Sursa: eva.roPromo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md