10:01:23 29.01.2022
Stiri

NOUĂ lege a TURISMULUI, dar și o ACADEMIE pentru acest domeniu în R. Moldova: Ministru de la Chișinău, discuție în Spania cu secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului

Actualitate 30.11.2021 12:28 Vizualizări985 Autor: Ziarul National
NOUĂ lege a TURISMULUI, dar și o ACADEMIE pentru acest domeniu în R. Moldova: Ministru de la Chișinău, discuție în Spania cu secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului


R. Moldova ar putea avea o nouă lege a turismului, dar și o academie dedicată acestui domeniu, conceptul cărora va fi elaborat sub egida Organizației Mondiale a Turismului (OMT).

Subiectele respective au fost discutate luni, 29 noiembrie curent, de către ministrul Culturii, Sergiu Prodan, și secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului, Zurab Pololikashvili, în cadrul unei întrevederi care a avut loc în Spania.

Ministrul a menționat că una dintre prioritățile pentru anul 2022 ale instituției pe care o conduce este finalizarea Programului Național de dezvoltare „Turism 2030”, subliniind importanța suportului acordat de OMT pentru dinamizarea procesului de finalizare a documentului.

Un comunicat de presă al Ministerului Culturii mai arată că Sergiu Prodan a mulțumit Organizației Mondiale a Turismului pentru suportul în domeniul implementării reformelor axate pe dezvoltarea turismului și pentru promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică, dar și pentru susținerea acordată împreună cu Guvernul Estoniei prin realizarea Proiectului „Empoweriung Young Women: Sustainble Livelihoods thraough Tourism in Moldova”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.01.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lui Putin i s-a răsp...

24.01.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Comunitatea identitară

21.01.2022 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anunț de război „hib...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
De ce credeți că s-au scumpit gazele naturale livrate R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md