15:05:57 23.02.2024
Stiri

NOU // LICENȚĂ pentru activitatea de import, export și comercializare a echipamentelor de fabricare a produselor din tutun, inclusiv țigări electronice, de la 1 iulie

Actualitate 26.06.2023 15:30 Vizualizări1309 Autor: Ziarul National
NOU // LICENȚĂ pentru activitatea de import, export și comercializare a echipamentelor de fabricare a produselor din tutun, inclusiv țigări electronice, de la 1 iulie


Activitatea de import, export, fabricare și comercializare a echipamentelor de fabricare a produselor din tutun va fi supusă reglementării prin autorizare, începând cu data de 1 iulie curent.

Concomitent, începând cu aceeași dată, se instituie actul permisiv sub formă de licență pentru importul, fabricarea sau comercializarea angro a produselor din plante pentru fumat, a celor care conțin nicotină, dar și a țigaretelor electronice.

„Agenții economici care desfășoară respectivele activități vor fi obligați să depună la Agenția Servicii Publice o cerere în vederea obținerii autorizației sau licenței pentru genul de activitate menționat. Cererile pot fi depuse online, fără a fi nevoie să vă deplasați la ghișeele subdiviziunilor Agenția Servicii Publice, prin intermediul platformei serviciilor guvernamentale, accesând pagina web servicii.gov.md sau nemijlocit prin intermediul platformei Ghișeului unic pentru gestionarea actelor permisive, pe pagina actpermisiv.gov.md, în regim non stop 24/24, de pe orice calculator sau dispozitiv mobil”, anunță Agenția Servicii Publice.

Mai multe informații despre serviciile de licențiere emise de către Agenția Servicii Publice le puteți găsi AICI.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md