14:35:47 30.05.2020
 
Stiri

Năstase a fost pe Muntele Athos și i-a transmis un MESAJ codat „trădătorului” Dodon: „Am trecut pe la Muntele Athos și m-am umplut de energie și de smerenie”

Politică 25.04.2019 10:40 Vizualizări2963 Autor: Ziarul National
Năstase a fost pe Muntele Athos și i-a transmis un MESAJ codat „trădătorului” Dodon: „Am trecut pe la Muntele Athos și m-am umplut de energie și de smerenie” captură


Liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost ieri pe Muntele Athos, iar spre seară i-a transmis un mesaj președintelui Igor Dodon, pe care l-a numit „trădător”.

„Am plecat de acasă și am ajuns acasă (la Frankfurt n.r.). Am trecut pe la Muntele Athos și m-am umplut de energie și de smerenie. Nu știu cât de mult se vede acest lucru, dar asta înseamnă pentru mine smerenia – să nu tac atunci când este nedreptate. Voi reflecta zilele următoare la ceea ce am învățat în scurta perioadă cât m-am aflat pe Muntele Athos, alături de călugări importanți. Prin ei îl apropii pe Dumnezeu”, a spus Năstase într-un live pe Facebook.

În cadrul intervenției sale, liderul PPDA l-a criticat pe Igor Dodon, menționând că nu a uitat de trădarea sa din 24 aprilie 2016.

„Mă gândeam zilele trecute cât de potrivit este Dodon pentru funcția publică, în general. Cât de bine-i stă lui președinte, cât de calificat este pentru această minunată funcție. Altora, mai mult sau mai puțin anonimi, le este refuzată funcția, deși, ca să vezi, nu au primit-o nici de la Plahotniuc și nici de la Dodon. La mine mă refer, evident, și la incapacitatea mea de a obține o „audiență publică” la șeful suprem al statului. Primar nu am fost bun, deputat, după cum se vede, nici atât, audiențe nu pot primi, în mod clar pentru aceștia, sunt nepregătit pentru o demnitate publică, oricare ar fi aceasta, deși oamenii sunt cei care m-au ales.

Dodon mi-a respins, recent, invitația la dezbateri publice. Admit că, din cauza rândului lung inventat de el, o confruntare publică e imposibilă în curând. Hai, Dodon, îți ofer șansa, fără rând să-ți curăți rușinea față de o țară si o lume întreagă, inclusiv în fața patronilor tăi externi. Depășește frica! Vino de pe poziția de președinte de stat să te bați cu mafia alături de un muritor de rând, alături de muritorii de rând!”, l-a îndemnat Năstase pe Dodon.

De asemenea, Năstase s-a referit și la cei care ar fi „îngrijorați de imaginea Blocului „ACUM”, de viitorul nostru politic”.

„Niciunul dintre ei nu au fost alături de mine, alături de noi când frământam glodul Patriei în lung și-n lat și iarna, și primăvara, și vara, și toamna. Îi invit să meargă la oameni să-i asculte, să-i audă.. Noi am fost”, a adăugat acesta.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Teodor 25.04.2019 10:55

De unde are magarul bani de asa calatorii, daca el nu lucreaza de peste 5 ani????? Cine il finanteaza?

Bobu 25.04.2019 13:59

Un f*te vânt și-aduce ploaie cu două Patrii. Pe cine contează Năstase vizitând Atosul ? Pe proști ? Rezultă că el n-are mai multă minte decât Dodon, fiindcă proștii nu citesc știri, nu privesc știri la TV. N-a găsit nimic mai original decât să-l copie pe Dodon ?

Liolic 25.04.2019 15:19

Ce folos: plin de energie si smerenie, dar prost ca dopul

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md