16:49:57 24.01.2021
 
Stiri

Ministerul de Externe vrea să solicite autorităților din FRANȚA repatrierea celor doi copii luați din familia unor moldoveni, după ce educatoarea de la grădiniță a remarcat vânătăi pe corpul unei fetițe

Moldovenii în lume 31.10.2019 18:00 Vizualizări2424 Autor: Ziarul National
Ministerul de Externe vrea să solicite autorităților din FRANȚA repatrierea celor doi copii luați din familia unor moldoveni, după ce educatoarea de la grădiniță a remarcat vânătăi pe corpul unei fetițe Telegraph


Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că a întreprins mai multe acțiuni pentru a rezolva cazul familiei Zubcov căreia autoritățile franceze i-au luat recent cei doi copii și i-au plasat într-un centru social, după ce educatoarea de la grădiniță a observat mai multe vânătăi pe corpul fetiței mai mari.

Zilele trecute, consulul Ambasadei Republicii Moldova la Paris, împreună cu soții Zubcov și avocatul acestora, au efectuat o vizită la centrul social din or. Sucy-en-Brie, în care se află cei doi micuți, unde s-au asigurat că starea copiilor este una bună și nu au probleme de sănătate.

Părinții au voie să-și viziteze copiii o dată la zece zile.

Totodată, ministerul a creat un grup de lucru pentru a solicita acordul părții franceze de a efectua repatrierea asistată a copiilor în Republica Moldova.

Menționăm că soții Alexei și Anastasia Zubcov sunt originari din R. Moldova și s-au stabilit acum câteva luni în Franța. Directoarea grădiniţei frecventată de fetița familiei a observat vânătăi pe corp şi a sesizat autorităţile franceze. Micuța a spus că tatăl său a lovit-o cu varga și, prin urmare, cei doi copii au fost luați din familie și duși într-un centru social.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md