12:25:44 24.05.2022
Stiri

Ministerul Apărării al Ucrainei prezintă informații SECRETE despre o provocare pregătită de RUȘI în Transnistria. Totul ar urma să se întâmple la depozidete cu ARMAMENT de la Cobasna

Actualitate 16.01.2022 11:05 Vizualizări4044 Autor: Ziarul National
Ministerul Apărării al Ucrainei prezintă informații SECRETE despre o provocare pregătită de RUȘI în Transnistria. Totul ar urma să se întâmple la depozidete cu ARMAMENT de la Cobasna


Rusia este pe cale să lanseze o provocare împotriva propriilor săi militari, pe care să o atribuie armatei ucrainene. Provocarea în cauză ar putea avea loc din regiunea transnistreană, a anunțat, pe rețele sociale, Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina, transmite IPN cu referință la surse ucrainene.

„Conform datelor serviciului de informații militare ale Ucrainei, în data de 13 ianuarie în Brigada a treia de pușcași motorizați a regiunii transnistrene a Republicii Moldova a avut loc o reuniune de serviciu, în cadrul căreia efectivul unității a fost informat că se așteaptă provocări din partea Ucrainei în apropierea localității Cobasna (depozite de artilerie ale Grupului operativ de trupe ale Federației Ruse)”, afirmă sursa.

În cadrul reuniunii nu s-a dispus activarea regimului de deplină pregătire de luptă, dar comandanților li s-a ordonat să le ceară subalternilor de a fi prezenți în brigadă la primul ordin pentru a „fi gata de executarea” sarcinilor primite.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

ion 16.01.2022 12:12

Imposibil!!! Măreața Armata Națională, sub conducerea înțeleaptă a comandantului suprem, stă la straja ”suveranității” și !independenței rm!!! Somn ușor și liniștit noua ”națiune civică moldovnească”.

ion 16.01.2022 15:37

Bantuita de hotii si coruptie, R.Moldova va fi permanent supusa pericolulului agresiunii ruse, doar reintregirea Neamului ne poate asigura siguranta si bunastarea.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Parteneriatul Estic 2

20.05.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia a înghițit găl...

16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md