12:07:53 05.12.2022
Stiri

Maria Ciobanu îi critică pe „RĂZVRĂTIŢII" din Blocul „ACUM" şi le ia apărarea socialiştilor: „Deocamdată Igor Dodon își onorează promisiunile"

Politică 02.10.2019 17:47 Vizualizări4215 Autor: Ziarul National
Maria Ciobanu îi critică pe „RĂZVRĂTIŢII


Deputata PPDA, Maria Ciobanu, îi critică pe unii colegi din Blocul „ACUM", care „nu mai cred în sinceritatea lui Dodon" şi sunt deranjaţi de semnarea noului acord de colaborare cu PSRM.

„Vreau să împrospătez memoria unora care tare nu mai cred în sinceritatea lui Dodon și sunt deranjați de înțelegerea dintre PSRM și blocul ACUM. Și eu sunt conștientă de faptul că Igor Dodon are multe schelete în dulap. Ceea ce mă deranjează cu adevărat la președintele Dodon este atașamentul dezgustător față de Rusia, țara care ne-a ocupat o parte din teritoriu și de la care ni se trag aproape toate relele.

Azi însă nu avem cum scoate instituțiile statului din captivitate fără PSRM. În zadar s-au făcut unii pași înainte în diferite domenii, dacă instanțele de judecată continuă să activeze la comandă politică și nu sunt fugăriți din sistem toți magistrații care au contribuit la marile hoții: furtul miliardului, spălătoria rusească etc.", a scris deputata pe o reţea de socializare.

Potrivit Mariei Ciobanu, şeful statului îşi respectă angajamentele asumate.

„Deocamdată Igor Dodon își onorează promisiunile. Volens-nolens eu îmi amintesc de toate alianțele care au existat de la 2009 încoace și vreau să-i întreb pe acei care au fost promovați și susținuți de Mihai Ghimpu, dacă el, Ghimpu, a fost mai de nădejde.

Plahotniuc a avut în persoana lui Ghimpu cel mai fidel slujitor. Nicio ticăloșenie nu o făcea cu propriile mâini, ci cu ale lui Ghimpu. Toți deputații știam că alianțele sunt constituite formal din trei partide, în realitate însă erau două: PLDM+PDM cu PL. „Portavoce" a lui Plahotniuc în toate alianțele a fost Mihai Ghimpu.

Trebuia să trăiți ceea ce am trăit eu ca să înțelegeți de ce am scris rândurile de mai sus și de ce îmi doresc atât de mult să putem rezista până reușim să avem o procuratură slujind adevărul și dreptatea și un sistem judecătoresc independent de factorul politic", a conchis Ciobanu.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
04.12.2022 10:13 845 Simion vrea dragoste pe bani
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md