10:23:51 23.09.2018
 
Stiri

„Mami e moartă în cabina de duș, poţi să ai grijă de noi?" Un băieţel de CINCI ani şi-a luat surioara în braţe şi a cerut ajutorul vecinilor

Știri 23.04.2017 08:30 Vizualizări5230 Autor: Ziarul National
„Mami e moartă în cabina de duș, poţi să ai grijă de noi? Sursa: stirilekanald.ro

O femeie a avut parte de o întâmplare şocantă. Un băieţel în vârstă de cinci ani, care îşi ţinea strâns surioara în braţe, i-a bătut la uşă pentru a-i cere ajutorul.

Salvatore Cicalese este un adevărat erou, deşi abia a împlinit cinci ani. Gestul lui i-a salvat mama de la moarte. Femeia îşi făcea un duș când a suferit o convulsie.
Când şi-a găsit mama inconştienţă, Salvatore nu a stat pe gânduri. El a învelit-o pe surioară lui în vârstă de doi ani într-o păturică, a luat-o în braţe şi a mers la uşa unei vecine. Aceasta a povestit că a avut un şoc când l-a văzut pe băieţel la uşa ei.

„Stătea la uşă şi strângea ceva în braţe. Iniţial am crezut că este vorba despre o păpuşă”, a declarat vecină. „Mami a murit la duș. Poţi să ai grijă de noi?”, i-a spus micuţul speriat.

Vecina a sunat imediat la numărul de urgenţă, iar o ambulanţă a ajuns la casa micuţilor. Medicii au găsit-o pe femeie inconştientă, dar în viaţă.
„Sincer, el mi-a salvat viaţa, pentru că eram sub jetul de apă şi dacă nu aş fi primit ajutor, probabil m-aş fi înecat”, le-a spus mama lui Salvatore reporterilor Abc15Arizona.

„Am intrat în duș, asta este tot ce îmi amintesc. Apoi m-am trezit la spital”, a mai spus aceasta.

Din păcate, acest incident l-a traumatizat pe băieţel, care se teme că mama lui ar putea suferi o altă convulsie, în urma căreia să îşi piardă viaţa.

„Fiecare zi este o provocare pentru noi. Mă întreabă de un milion de ori dacă voi fi bine şi dacă voi muri azi”, a mai declarat Kaitlyn.

Sursa: stirilekanald.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md