23:05:03 17.06.2024
Stiri

Maia Sandu i-a oferit detalii lui Antony J. Blinken despre provocările de SECURITATE și tentativele de a destabiliza situația din R. Moldova

Actualitate 18.02.2023 08:16 Vizualizări1869 Autor: Ziarul National
Maia Sandu i-a oferit detalii lui Antony J. Blinken despre provocările de SECURITATE și tentativele de a destabiliza situația din R. Moldova


Președinta Maia Sandu l-a întâlnit la Conferința de Securitate de la München pe Antony J. Blinken, secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii. Discuțiile dintre cei doi au vizat inclusiv provocările de securitate pe care le înfruntă republica noastră.

„Am vorbit despre provocările de securitate cu care ne confruntăm noi și întreaga regiune, dar și despre eforturile depuse de către autoritățile de la Chișinău pentru consolidarea statului de drept, modernizarea economiei și asigurarea securității cetățenilor noștri”, a spus președinta Maia Sandu.

Totodată, șefa statului mulțumit Statelor Unite pentru asistența cuprinzătoare pe care o primim mai ales pentru a ne asigura independența energetică şi securitatea.

„Suntem recunoscători poporului american pentru contribuția consecventă la dezvoltarea democrației, a instituțiilor publice și pentru sprijinul pe care ni l-a oferit în aceste vremuri complicate pentru a deveni mai rezilienți economic și energetic, dar și mai performanți în domeniul securității”, a punctat Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md