03:49:46 24.09.2018
 
Stiri

Jurnaliști de la „Publika TV” susțin că au fost agresați de simpatizanţii PPDA, PAS și PLDM, în timp ce o jurnalistă de la „Europa Liberă” a fost agresată de simpatizanții Partidului „Șor”

Alegeri 2018 26.08.2018 17:22 Vizualizări1163 Autor: Ziarul National
Jurnaliști de la „Publika TV” susțin că au fost agresați de simpatizanţii PPDA, PAS și PLDM, în timp ce o jurnalistă de la „Europa Liberă” a fost agresată de simpatizanții Partidului „Șor” publika.md

O echipă de filmare a postului de televiziune Publika TV susține că a fost agresată, astăzi, de participanții la protestul organizat de Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA).

Reporteriţa de la Publika TV spune că a fost îmbrâncită și lovită peste microfon atunci când încerca să vorbească cu șoferii și pasagerii nemulțumiți că manifestanții au blocat traficul pe bulevardul Ştefan cel Mare.

Și o jurnalistă de la „Europa Liberă” a fost agresată de simpatizanții Partidului „Șor”, în timp ce îi filma cum aceștia mănâncă hrișcă servită pe gratis.

Avocatul Poporului, Mihail Cotorobai, a chemat cetățenii la calm, înainte de protestul de astăzi. Acesta i-a îndemnat pe cetățeni să protesteze pașnic, fără intimidări și fără violențe. Cotorobai le-a cerut reprezentanţilor mass-media să fie corecţi şi obiectivi, iar protestatarilor - să nu admită violenţe faţă de jurnalişti.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md